Remete

 2008.04.04. 19:57
Felvetődött bennem egy kevésbé magasztos kérdés is, ami az előző kettő kérdés (ami nem bennem vetődött fel) apró kiegészítéseként szolgálhat. Tehát, ha felteszitek a két kérdést és látjátok, hogy a válaszadó elsápad, elgondolkozik, számot vet az életével és sűrű pislogások közepette válaszol, majd egy napig nem alszik, rágódik magában, elméleteket gyárt, felkeres rég nem látott ismerősöket, elmond olyan mondatokat, amiket már ezer éve kellett volna akkor utána tegyétek fel neki ezt a kérdést is.

Mi a faszt keresel otthon, egyedül, péntek este, ahelyett, hogy elmennél és berúgnál mint Szamantha. Ha erre az a válasz, hogy azt otthon is lehet, az baj.
Apró kiegészítő kérdés lehet a "Dugunk?", de ez esetben számolni kell egy esetleges teljesen adekvát ún. baszottnagy pofonnal. Bár ha aranyosan kérditek, akkor csak szánalmas kiröhögés a jutalom. Vagy válasz, vagy mi.

Elmegyek, bontok egy sört.

Címkék: kávé szomorú gondolkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr19411527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stukker 2008.04.05. 13:25:52

:)
ma vadászok, már itthon a 2 üveg bor.:)
süti beállítások módosítása