Csodás ősz

 2008.09.15. 10:44

A hétvégém meglehetősen eseménydúsan telt. JA.

Lányok. A legkiválóbb időpont egy férfit az érzései és gondolatai felől, érzelmi oldalról megközelíteni, az a péntek este 11. Lehetőleg az illető férfi legyen nagyon részeg, valamint előnyös, ha olyan állapotban leledzik, hogy egy bögre langyos jégermájsztert és fél órányi hangos, artikulálatlan üvöltést többre értékeljen a személyes problémák kibeszélénél, esetleg az imént említett tevékenységet lássa el problémamegoldó funkcióval. Ilyenkor ajánlatos ezt a szeretetreméltó csomagot, amivé párunk változott kellő gyengédséggel, óvatos figyelemmel addig basztatni, amíg el nem kezd üvöltözni. Itt már megfigyelhetőek azok a jelek, melyek biztosan figyelmeztetnek minket arra, hogy életünk takonyrészeg szerelme ideges. Kezdjük az alapokkal. Ha innni ment, akkor nem lelkizni akar. Inni akar. Toporog, forgatja a szemét és egyáltalában a neki beszélő nő kezd átcsúszni az idegesítő izé kategóriába, amitől nem lehet. Inni. Bezzeg a Béla iszik. Biztos kihagynak valamiből. Nem láthatom a Józsit hubertust inni az orrán keresztül, lemaradok arról, hogy a részeg fószer táncol stb. Ezek után már szinte biztosan jön az üvöltés és az olyan mondatok kimondása is, amit tulajdonképpen a nő ad a férfi szájába, de szerencsétlen pára már inkább azt is kimondja, csak hagyják már békén. És ilyenkor már nem érdekli, hogy mi lesz a következménye a mondatainak.

Szombaton kultúráltan szórakoztam. Taxit is megtanultam szépen és helyesen rendelni.

Vasárnap meg vásároltam. A világ összes pénzét elköltöttem ruhára. Nem is tudom, hogy mikor csináltam ilyet utoljára. De nagyon jólesett. Legalább most már van ruhám. A komáromi napokos pólóm helyett. Viszont csúnya idő van. Visztont megyek ma úszni. Viszont ma eddig csak egy cigit szívtam el. Viszont most rágyújtanék, de nem fogok. Csak holnap süssön a nap, mert a lelki életemnek szüksége van egy napszemüvegben mászkálásra :)

 

Címkék: vicces részegek megőrülés gondolkozós sportolós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr99664071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andris 2008.09.15. 13:52:45

Kedves Mesti!
A problémára csak egy ideiglenes megoldást ajánlanék: ma este 9től játszik kis csapatunk a Rokktogon nevezetű vendéglátóipai egységben. Mivel mi megállapodtunk, hogy ma koncert előtt senki sem iszik, ezért ezt a jeles tevékenységet rád ruháznám. Tehát lejössz mondjuk 8ra, és a kutya nem fogja nézni, hogy mennyit iszol:) Aki meg beszól illetve lelkizni próbál azt befenyítem. Keményen. Trade?

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.09.15. 14:14:28

Ijj. Megtargyalom meg az alberleti kulonitmeny vezereivel :)

A "Lányok" 2008.09.15. 20:25:49

Köszönjük, értjük. Szeretetre méltó csomag:DDDDDDDDDDDDEz annyit jelent, piaszagű, artikulálatlan, üvegestekintetű disznaj?

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.09.16. 13:55:05

így van egész pontosan. Persze az is lehet, hogy nincs igazam :)
süti beállítások módosítása