Huu

 2009.01.08. 18:24

 Na az imént megérintett elég komolyan az, amit magamban csak "markolóvágyás"-nak neveznék. Ugye az informatika fejlődik. Nem is kicsit. Ahhoz, hogy valaki nagyon jó legyen, szinte napi szinten kell foglalkozni vagy 15-20 technológiával. Természetesen az egészet működő egésszé egybegyúrva. Ez természetesen azt jelenti, hogy ha jelen pillanatban főleg a Böske Enterprise Edition szoftvert használom és az Anyós 2.1 programnyelven fejlesztek egész nap, akkor az, hogy az éppen legnépszerűbb Diszkóspicsa IDE Audi Edition programozási paradigmát elsajátítsam, meglehetősen sok energiát igényel munka után, otthon. Azonban, ha az embernek esetleg van saját élete (nekem nincs, de szeretnék), akkor meglehetősen nehezen tervezi be az újabb pár órácska programozást - amit még élvezni is kellene - munka után. Természetesen még nem beszéltem arról, hogy hősünk nem vásárolt sem paradicsomot, sem semmi mást, egyáltalán nem gitározott, nem sportolt, borzalmasan nem találkozott a barátaival, sőt senkivel sem, nem olvasott semmit, nem pihent és különben is a picsábamár. 

Markolót akarok vezetni. Vagy kertészkedni. Bár igazából csak hazamenni, otthon lenni, hallgatni a hosszútávon meglehetősen idegesítő, de nagyon szerethető édesapámat, gitározni, OTTHONérezni magam, nem fázni, eljárkálni valahová dolgozni, ahol adnak megfelelő mennyiségű pénzt, nem basztatnak és a munkahely léte is biztos, nem kell aggódni. Most jelenleg azért nem itt tartok. Nem állítanám, hogy aggódom, de sokkal jobban érezném magam, ha nem egy kattogó, ziháló, szuszogó szörnykazánnál laknék egy szobában, ahol három és fél méter magasak és jéghidegek a falak, akármennyit is fűtök, valamint ahol a másik szobát tőlem nem egy üvegajtó választja csupán el, ahol normális a konyha és ehh.. elfáradtam. Apa, anya! Vegyetek nekem lakást. Most.

Címkék: budapest vicces gondolkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr56865862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása