Lista

 2009.03.30. 00:08

Pakolni, összeírni a könyveket a remek rendszerező programba, archiválni a filmeket, kibaszkodni a rossz duvdákat, átrendezni a szobát, megcsinálni az összes félkész számot, rendesen felénekelni azokat a nótákat, megkeverni, masterelni okosan, olvasni, tanulni scjp vizsgára, sportolni, érdekes dolgokat tanulni, minden számlát befizetni, elmenni fogorvoshoz, rendet tenni, ágyneműt húzni, venni ruhákat, kiválogatni, hogy milyen ruha nem kell, elvinni a vöröskereszthez, venni rendes rucikat, új cipőt venni, írországi melóra rámenni, nyelvet tanulni, interjúkra készülni, tévét elvinni a papához, megcsináltatni a biciklimet, hétvégente kerékpározni, felhúrozni az akusztikus gitárt, a variaxot is, feltenni a régi rossz gitárt a falra, fali gitártartókat szerezni, csinálni a családfás programot, hugit izzítani, elmenni sétálni, kitenni a posztereket, gyakorolni legalább egy órákat, eljárni vívi. Körülbelül ezek azok a dolgok, amikkel foglalkoznom kellene. Mivel ilyen sokrétű és bonyolult még fejben tartani is, ezért inkább bebasztam, mint atom. De már kézben tartom az ügyet. Pl. a sport megvolt ma. Bármit, mert végre Tata. Itthon.

Címkék: részegek gondolkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr261034336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziszo 2009.03.30. 10:44:04

Ne a vöröskeresztnek vidd a ruhát. Ők televannak. Tapasztalat. Anyám egy egész városra elegendő ruhát cuccolt össze nemrégiben. A Vöröskereszt átirányított minket a Máltaiakhoz. Ha összeszedted náluk próbálkozz!

A 7végi Britneys mozgás (lásd: Ops, I did it again c. klippjében) pedig hatalmas alakítás volt! :) Grat :D
süti beállítások módosítása