Szomorú

 2009.10.05. 10:55

Értem én, hogy nagyon borzalmas dolog, ha valaki éhezik egy másik kontinensen és összeszoruló szívvel gondolunk a legyektől lepett, püffedthasú gyerekekre és gyógyszert és tiszta vizet mindenkinek a bolygón és mentsük meg az ezüstrókákat és támasszuk fel a Dodót. De addig ebben a kurva világban nem lesz rend, amíg az olyan embernek titulált állatokat, akik összeverték a barátomat mindenféle indok nélkül nem akasztják lámpavasra a picsába. Természetesen azok mellé, akik ellopták a Kex kisbuszát. Hogy a holló lakmározzon mindegyik ilyen aljas állatból. Nincsenek rá szavak, hogy mennyire dühös vagyok. 

Címkék: szomorú köcsögállatok

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr281428577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziszo 2009.10.05. 13:52:25

abszolut egyetértek!

PHAndris 2009.10.06. 10:04:09

Sajnos igaz. Még nem posztoltam ki egy bejegyzést ezzel kapcsolatban, mert a blog.hu bitmanócskái nem akarták az igazságot. A magam részéről innentől kezdve vipera, gázspray, pisztoly. Itt már nincs tolerancia, az ilyen állatoknak az nem jár. El kell(ene) jutni odáig, hogy az ilyenek vagy változnak, vagy pakolnak. Nem kell ide börtön, ki kell telepíteni őket a picsába egy lakatlan szigetre, ahol élhetnek a saját anarchiájukban a világtól elzárva. Szombaton remélem személyesen is dumázunk. csöcs
süti beállítások módosítása