Unalom.

 2007.08.28. 15:14
Az utobbi ket napban meg annyi sem tortent velem, amennyire egy vak, bena, suket nyul azt mondana, hogy izgalmas. Bar ez kicsit hulye hasonlat volt, mert egy vak, bena, suket nyulnak minden izgalmas lehet, leven, hogy szinte nem csinalhat semmit. Hetfon hajnalban jottem, dolgoztam, otthon aludtam, ma is dolgoztam eddig, most meg talan hazamegyek rendet rakni. Ugyanis kezd emlekeztetni a szobam egy, a rendetlenseget rendkivul kedvelo tasman ordog tanyajara, csak kevesebb a doglott allati maradvany. Viszont a szoba osszkepe orzi az utolso takaritas idopontjat, ami biztos, hogy meg csak nem is kepezheti talalgatas targyat, mint kozelmultbeli datum.
Ma meg kitalaltak idebent, hogy jovo het keddtol SCRUM modszertan szerint fogunk dolgozni, ami annyit jelent, hogy lehet, hogy dolgozni kell. Kicsit meg is ijedtem.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr76151206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabyka 2007.08.30. 06:59:46

Nem kötözködnék, de a tasman ördög szerintem nem rendetlen.Meg amit én láttam az csendben gubbasztott a házikója előtt.És nem is vérengzett.De ez már csak egy ilyen világ..üdv:a tasman ördög ügyvédje

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2007.08.30. 12:56:16

Jol irtam is Neked valaszt :)

puszi,
John Milton
süti beállítások módosítása