Utazni jo.

 2007.08.29. 09:30
Tegnap elore ittam a barna allat szerelmesere. Marmint a medve nojere. Erted. Tulajdonkeppen arrol is lenne szo, hogy miutan leirtam, hogy milyen unalmas is volt az utobbi ket napom, utana unalmasan hazaindultam. Felszalltam a villamosra es kozben olvastam, mert en forogtam uri korokben is es ott lattam, hogy ez szokasuk nekik. Tehat kezembe helyeztem a konyvet es feltuszkoltam magam egy villamos also lepcsojere. Sajnalatos modon szeretett volna felszallni meg ket uriember, nevezzuk oket Vilmosnak es Gasparnak. Gaspar a kovetkezoket mondotta okosan a szajaval:
Gaspar: - "A kurvaeletbe man, a faszomba nem lehet feljebb menni. Az ember nem tud felszallni a kibaszott villamosra!".
Vilmos: - "Ja! Faszomba."
Erre en a kovetkezoket feleltem volna illedelmesen, mert a jolneveltseg az egy ur sajatja:
- "Kerem mellozuk az ilyen viselkedest, te tiportfeju marha, mert eltavolitom a fogaidat nem muteti uton.". Ezutan vettem volna fel a munkaruhazatomat, aztan rovid testgyakorlas utan elastam volna az illetot. Azonban mivel beszari is vagyok, meg gondoltam, hogy megsem fortyanok fel azonnal, ezert megprobaltam meg feljebb jutni a villamoson. A kovetkezo megallonal leszalltak es leszallas kozben meg kedvesen felhivtak az utasok figyelmet arra, hogy en micsoda antiszocialis illeto vagyok, mert elegge elitelendo modon akombakomok bongeszesevel rontom a szemem, meg a levegot a jelenletemmel, amikor ok utaznak. Konkretan, hogy a kurva anyam, mert olvasok es ok nem fernek fel a konyvemtol. Igy szoritja ki a kulturat Gaspar es Vilmos a BKV-rol. Rohhadjanak meg, jovo heten felhozom a Brehm enciklopediat, meg valami A2-es formatumu atlaszt es azt fogom olvasni. A villamoson. Szemtelenul. Ilyen ez az orszag. A mindenkikurvaanyjat. Mert szar napom volt. Nem? De.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr58151786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karcsika 2007.08.29. 10:55:50

tegnap berugtam.

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2007.08.29. 11:02:02

En nem. De penteken, mint Szamanta, olyan leszek.

B · http://bellatrix.blogol.hu 2007.08.29. 16:08:28

Remélem legalább a régi, sárga gerincű Rejtő-kötetek egyikét olvastad, ami ráadásul még kicsi is.

Szombat reggel nagyon sokan fogják idézni Karcsika fenti kommentjét...
süti beállítások módosítása