Erdekes

 2007.10.09. 15:31
Imadok szenvedni. Ezt mar megfigyeltem magamon. Ugye, mint a mazochista. Ha rossz, akkor jo. Ha jo, akkor rossz. Tehat jo. Bar a fene akar igazabol szenvedni. Ma egyebkent olyan csudaszep nap van, hogy, aki csak teheti setaljon egyet, mert meg ebben a koszos varosban is talan egy picit setalni jo. Persze ne valamelyik koruton.
Ma mar hivott a Tomika italt inni. Kemenyen ellenallok. Olyan poroszos fegyelmet tanusitottam, hogy az mar csuda. Elhataroztam, hogy a blogot is atalakitom wellnessz eletmodos tanacsados blogga. Ha meg nekem megsem sikerul, akkor legalabb azt elolvashatjatok, hogy mit ne csinaljatok, ha sokaig akartok elni.
Par tanacsom eloljaroban. (Zarojelben John Milton megjegyzesei)

  1. Nincs dohanyzas, a dohanyzas rossz. Budos lesz a pofatok es a ruhatok es nagyon sokba kerul. (30%-kal lazabb leszel es minden baratod dohanyzik)
  2. Keressetek uj baratokat, mert az osszes mostani alkoholista. (ilyen nagyokat meg sosem nevettel, mint Veluk es mindig szamithatsz rajuk a kocsman kivul is)
  3. Keressetek uj hobbit, mondjuk kezdjetek korongozni. (miert nem rogton passziansz? ulhetsz otthon tok egyedul 80 eves korodban is, mert ugye megered)
  4. Szokjatok ra a sportra, mert az meg egeszseges es meg uj barataitok is lehet, hogy lesznek (csak elfaradsz es nem jut idod sokkal menobb dolgokra, egyetlen baratod sem sportol, ki fognak nezni)
  5. Zabaljatok sok zoldseget, meg ne igyatok szensavasat, meg okosan egyetek. (meg azt a kis oromot is elvenned magadtol, hogy neha bekapj egy pizzat, vagy este 10-kor egy kis csokit?)
  6. Valtozz meg, legyel kedves es oszinte. (Legyel balek, at fog rajtad taposni a vilag)
Ezekbol kellene valami elfogadhato uj vilagkepet gyurnom. Hogy a kecske is jollakjon, meg a kaposzta is. Bar a kaposztat csak nyersen eszem meg, szoval elvileg megeheti a kecske, aztan azt meg felkoncolni aztan megsutni a sajat zsirjaban... Hmm. Szoval valamin legalabb gondolkozom. Ha valaki esetleg asvanyvizes uveggel lat pentek este, ne basszon le nagyon, hatraltatna a fejlodesemet. Koszonom.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr35191305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása