Nos

 2007.10.19. 12:42
Érdekesen viszonyulok én ehhez a kis ajándékhoz, amit életnek neveznek. Azt hiszem észre se vettem eddig. Mostantól pedig karmolok, harapok.
Ami a terveimet illeti a közeljövőre nézve, most rendberakom a kezem, mert kicsit álmosak még az ujjaim és nem mennek a dolgok a lanton, aztán megiszok két sört Tamásnál. Ezt Tamás még nem tudja. Este pedig szabadon eresztem azt az állatot, akit nagyon nehezen tudok csak kitötni hétköznap. Konkrétan magamat, ha nem lenne világos. Tegnap például megint megszökött. A büdös dög, egyszer úgy megverem nadrágszíjjal, hogy beledöglik. Vagy ma megbüntetem egy nagyobb adag unikummal. Hadd szenvedjen holnap a rohadék.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr72201134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stukker 2007.10.20. 07:35:44

he, örültem a két sörnek.
A mesti egy remek ébresztőóra. Ha délbe egy sörrel látjátok a kezében akkor valószínű még 12 órát fogsz vele és az alkohollal tölteni. ennyit a tegnapról.
süti beállítások módosítása