Tegnap nem rugtam.

 2007.11.16. 10:48
Marmint befele. Ez olyan buszkeseggel tolt el, hogy csak na. Ket hete nem rugtam be hetkozben. Sot, a heten nagy erokkel tanultam is, mindenfele dolgokat intezgettem, amellett, hogy dolgozni jartam. Valamint emelett roppant jol is erzem magam. Mondjuk a ma reggel az viszontagsagos volt, mert elvileg be kellett volna jonnom reggel hetre. Mert 11-kor indulnom is kell haza Tatara, hogy 1-kor el tudjak indulni a trogerekkel Pecs csudalatos varosaba, ahol mar vagy harom ember nagyon varja, hogy mi zeneljunk. De lehet, hogy ez csak egy kis koltoi tulzas volt. Szoval reggel egy bacsi a mellettunk levo lakasban ugy gondolta, hogy mindenkeppen kifurja a falat.

A falfurasrul s egyeb tsudalatos hunsutsagokrul

Ez nem am olyan rovid muvelet, mint ahogy egyes kis kezdo mesteremberek elkepzelik. Komoly, felelossegteljes munka, amit csakis teljes erobedobassal lehet vegezni. Az idopont kivalasztasa sem mindegy. Ilyenkor november kozepen, amikor a Szaturnusz eltakarja a Kentaur csillagkepbol az alfaCentaurit (azt hiszem egyebkent ezt errol a feltekerol nem is lehet latni), valamint amikor minden varangyosbeka megfeleloen taknyos es be tudunk szerezni, szarvasszeme alol illatmirigy valadekot, csak akkor lehet jol furni. De foleg reggel fel hetkor, ovatosan kikerulve a vizereket. Ez a muvelet szigoruan csak addig tarthat, amig fel nem kel a szomszedunk. A szomszed altalaban bekes joszag. Figyeljuk meg, ahogyan az elso apro furrantasokra felriad, s csipas kis szemevel mergesen nez. Mintha tehetne barmit. Mily mulatsagos is a termeszet eme artatlan teremtmenye. Ha tovabb furunk, s kozben figyeljuk a szomszedot, tovabbi csudas mokaban lehet reszunk. Eloszor is, csinaljunk ugy, mintha abbahagytuk volna. Ekkor picit megnyugszik. S lasd csak hatalmas ugrasat, s megriadasat, mikor ujrakezded. Kacagasod felszantja majd az eget, s foldet. Azonban ezt csak egy hatarig tudjuk jatszani a szomszeddal. Kiveve, ha masnapos. Akkor sokaig el lehet huzni e remek elvezetet. Egyebkent a szomszed felkel es elkezdi napi teendoit. Ekkor mar nem olyan vitzes dolog furni. Tehat hagyjuk abba.

Remelem az a faszfej elfur valami vizvezeteket es atazik a lakasunk. Feltenne a koronat a kovetkezo reggelre :D
Jo utat nekunk es vigyazzunk magunkra! Ti meg klikk ide. Pusszanyussza!

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr78230924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása