Csudás napom.

 2007.12.10. 21:22
A tegnapi történetben szereplő személyek puszta kitalációk, bármiféle egyezés a véletlen műve. Péntek estéim során egyetlen személynek sem esett bántódása. Tengerimalacoknak sem.
Ma csak rövid mondatokban prezentálom a napomat.
Reggel rosszullét. Utazás közben tanulás. Közben rájövés, hogy ostoba vagyok. Munkahelyen nyűglődés. Mindenféle idióta táblázatok bogarászása. Fejfájás. Kávé, de nem segít. Anyuka felhívása, hogy táppénz legyen. Délutánra nagyjából meggyógyulás. Táppénz terv kuka. Hazajövés. Boltba menés, mert kibaszott Tomikának be kellett vásárolni, nehogy éhen haljon.
Tanulás.  Ostobaságom mélységének újabb felismerése. Tanulás. 10 perc szunya. Tanulás. Tanulás. Tanulás. Andris ma sajtos talléros pizzát evett. Azt hiszem, Ő a világ legnagyobb gasztronómiai hülyéje. Már ha van ilyen fogalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr33259669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása