Hangszer eladó

 2010.11.10. 14:59

Hangszer miatt forgolódom megint. Épphogy megszerettük egymást az új gitárommal. Máris el szeretném adni. De most az összeset. Egy darabot akarok. Az igazit. Vagy legalábbis az ahhoz nagyon közel levőt. Már kinéztem. Nagyjából kétszázezer Ft körül mozog az ára. Ha ésszerű határokon belül mindent eladok, akkor nagyjából lesz annyi pénzem. Persze ettől még nem tanulok meg gitározni. De akkor legalább nem lehet a hangszerre fogni. Hogy ez egy rendes hangszeren másképp szólna. Hogy egy rendes hangszeren le tudnám fogni. Hogy egy rendes hangszeren szólna a hang addig, amíg kell neki. Szeretnék egy minőségi, jó hangszert. Ehhez viszont el kell adnom az összes mostanit. Kicsit szenvedély ez. Szerelem. Beteljesületlen, de mivel már dolgozik az agyamban a bogár, ezért valahogy meg fogom oldani. Kell nekem, birtokolni akarom. Azért kell, hogy kiengedhessek valamit, ami szüntelenül rázza a láncait odabenn és egyre tutul és zsolozsmázik a fejemben, ha nem zenélek. Azért is kell, mert néha úgy érzem, hogy kiszagolok valamit ebből a világból, a hogyanjából és a mikéntjéből és egyszer egy jó hangszerrel szeretném elmondani neked. Hogy értsed. Hogy amikor megérted, én is megértsem.

Szóval akinek kellene egy Line6 Variax 300-as gitár, vagy egy Cort KX-5, vagy egy Line6 Variax Workbench szoftver a gitárhoz, az ne kíméljen! 

Szeretnék egy ilyet! 

Címkék: gitár zenés

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr342438574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása