Első hét

 2008.03.05. 22:35
Kemény élet, kemény férfiaknak. Az új kolónián nem igazán érzem úgy, hogy a táplálkozási piramis csúcsán lennék. De azt hiszem ez csak addig lesz, amíg ki nem pihenem magam. Kisebb atrocitások fognak érni minden harcoló felet, de azt hiszem ez így lesz rendjén. Mivel Tamáskával hozott össze a sors egy szobába, ezért el kell fogadnom, hogy Tomi sokáig tanul éjjel. Neki viszont azt kell majd elfogadni, hogy reggel hét körül wellnesszMesti felébred (ha minden jól megy) és rendes fény gyermekéhez méltón redőny felhúz, szellőztet, kartúnnetvörk mese be, reggelikészít. Közben a recsegős padlón mászkál, tusol, arclemosóval arclemos. Az arclemosó nem buzis, hanem kitisztítja a pórusokat, kis csacsik. ennyit erről, mert a héten komoly probléma nem volt. Andrást is csak egyszer akartam a beleivel megfojtani és bélsárral felírni a szobája falára, hogy "Csendben, baszod!". De ez a reggeli ébredéssel járó globális gyűlölet, amit a világ iránt érzek. Aztán ezt ilyenkor olyan szélsőséges módon élem meg, hogy úgy csinálok, mintha aludnék és magamban morgok. De ez eddig a héten csak egyszer volt. Mondom a rendszabályokat, amiket be fogunk vezetni. Ha elhagyjuk a helységet és huzamosabb ideig nem is megyünk oda vissza, akkor villany lekapcsol. Szarok rá, hogy az nem fogyaszt annyit. A mi háztartásunk ezzel fogja kivenni a részét az energiatakarékosságból. Micsoda türrannosz vagyok. Hehe. Ezen kívül bevezetésre kerül az étkezés utáni mosogatás, ami eddig mellőzött tevékenység volt. Kivéve, amikor valamelyikünket elkapta az a bizonyos kategorikus imperatívusz, ami szerint mosogatni kell.
A szobákban való dohányzás tekintettel a nemdohányzó lakókra (azaz rám, taps, taps) felfüggesztve. Amelyik kis genya megszegi, az a pöcsénél fogva szintén felfüggesztve. Vagy durvább büntetésként megsértődöm, amit nem kívánok az ellenségeimnek sem. Ellenségeim száma egyébként rohamosan csökken. Eddig sem voltak sokan. De az az egy is lassan kilép az egyszemélyes klubjából, mert nemsokára elérem a nirvánát és akkor már ilyen érzelmeim nem lesznek. Elengedek, meg megbocsátok, meg felülemelkedem mindenen. Kivéve, ha a Tamás a filtereket benne hagyja a teában. Akkor Tamást egy jól kivitelezett ún. parasztlengővel a Bardóba taszítom és kívánok neki valami hátrányos újjászületést.
Csak viccelek ám. Nem vagyok pofozkodós. Ja, meglett az órám.
Azt ismeritek, hogy "róka kereste a rókát, fóka kereste az órát."? Vagy valami ilyesmi. Azt hiszem a négyszögletű kerek erdő című lemezen van. Amin a "Hány lába van a madárnak, számold meg fiam" című szám. Meg még egy kérdésem lenne. Szerintetek egy átlagos elefánt hány papírzsebkendőt eszik meg per köbfénysebesség? Fáradt vagyok, aludnom kell, ebédre meg kagylót ettem.

Címkék: mese megőrülés csak a napom

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr63367582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimmi · http://www.jimmi.hu 2008.03.07. 00:34:08

Hány lába van a madárnak, az tudtommal Száz folk celsius.
süti beállítások módosítása