Nyarat mán!

 2008.04.16. 07:54
Nyarat mááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááán!

Előző napom eseménytelenül telt. Leszámitva apróbb dolgokat. Reggel felébredtem hat óra körül, pedig nagyon rosszul aludtam. Beszaladtam dolgozni. Itt aztán rájöttem, hogy a korai bejövetel jót tesz a morálnak, mert azt érzem tőle, hogy szorgalmas vagyok. Mivel ezt a megérzést nem is akarom megcsalni, ezért szorgalmas is leszek és igy válnak a koránkelések önbeteljesitő jóslatokká. A jóslat ereje aztán délutánra elszállt, mert az ebédtől is elálmosodtam, meg nem vagyok igazán hozzászokva ehhez az életmódbeli durvasághoz.
Ami jó hir, hogy megjött a következő adag könyvem. Kilenc új szerelem. Biztonságban tudom a pénzem, ha a fizetés megjövetelekor lekötöm, valamint a maradékot olyan dolgokra költöm, amit nem lehet meginni. Szomjas természetem van, nna. Ami ennél is jobb hir, hogy tegnap nem ütött el egyetlen autó sem, szóval még egy napot kaptam. Viszont majdnem nekimentem immár szemüveges Tamásunknak, aki helyzeti fölényét kihasználva magabiztosan mosolygott. Voltam a héten futni kétszer is, csak egyszer sem mentem el. De tényleg az idő miatt. Tegnap szarrá is áztam. De majd ma megyek, jó?

Tamás tegnap irt egy albilistát. Meg közölte, hogy otthonosabbá tesszük a szobát. Ennek csak örülni lehet, mert jelenleg a ruháit a földön tárolja, egy huzat nélküli ágyneműben alszik és számomra sem ez jelentené a komfort legfelsőbb fokozatát. Egyébként hétvégén megtudtam Pankától, hogy idegesitően pedáns vagyok, valamint úgy állok a dolgokhoz, mint egy nagypapa. Mindezt pusztán abból szűrte le, hogy minden étkezés után megmosom a fogam, valamint, hogy szeretem ápoltnak látni a kezem. Pedig csak egyszerűen muszáj, mert hosszú saskarmokkal nem lehet gitározni. A hozzáállásomat, valamint a hétközbeni erkölcsi kódexeimet most hagyjuk. Egyébként a hozzáállásomhoz ragaszkodom, abból magamat kibillenteni nem hagyom, kivéve, ha két sörnél többet iszom. Akkor nem ér a nevem.

Tamás albilistáján az első helyen szerepel a... (tippjeiket szerkesztőségünk cimére várjuk)

Címkék: budapest csak a napom albis olvasós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr42427697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2008.04.16. 12:33:35

Egy mini szofigyár a bal sarokban, kiskert kapáló szomszédokkal a másikban?Kávéautomata középen, és Mesti ágya átkerül a fürdöbe,???Nyertem?

Amugy meg a kéz dologra nem mondtam h nagypapás. Tény h vannak pedantériáid, jó öreg Jutka már elkönyvelhet egy ráhatást!
És nem vagy annyira nagypapás, leszámítva hogy szereted az öledbe ültetni a copfos kislányokat:)

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.04.16. 12:35:13

:D Pornocopf!

Sajnos az elso helyen nem ezek allnak...

B · http://bellatrix.blogol.hu 2008.04.16. 17:30:45

Egy néma tai prosti, aki mesterséf és majdnem annyira élvezi a házimunkát, mint a szexet?

(És még copfja is van?)

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.04.16. 19:04:36

Tamás blogján már kiderült az igazság :)

B · http://bellatrix.blogol.hu 2008.04.16. 20:05:14

Nem akartam profán lenni, de volt egy halvány sejtésem... :)
süti beállítások módosítása