Napi öröm

 2008.06.03. 10:50
A tegnapi napot egyedül töltöttem az albérletben, mert Tamáska otthon áztatja a seggét a strandon Karcsival, András meg valami hasonlót csinálhat szabadság néven. A hétvégém remekül telt. Pénteken nem akartam inni, aztán meglátogattam anyukámat, ahol kaptam alkoholt, valamint meglátogattam Tamást és Árpádot is, akik a Szörf nevű vendéglátóipari, tóparti, csodás kiülős helyen búfelejtettek. Vinni kellett nekik vodkát. Meg narancslevet. Meg sört is vittem, ha már bementem a boltba. Ennek az lett a vége, hogy muszáj volt karaokezni egy másik helyen Tamással a Just a gigolo cimű nótánkat. Ezek után áttaxiztunk a kávéba, de ott már nem volt semmi, szóval irány haza. Másnap voltam a belvárosban, kosárlabdatornán, amit utcai kosárlabdaversenynek is hivhatunk. Itt összeszedtem Kareszt és Stukkert, valamint megtekintettem az utcai kosárlabdázásban kimerült Zsöfit. Négerek nem voltak. Zsákolás sem. Volt viszont egy lány, akkora csöcsökkel, mint a fejem. Mindehhez olyan maszkulin volt a drága, hogy Karesz meg is ijedt tőle. Kb. úgy gesztikulált, mint egy nagyon menő 16 éves repper. Fiú. Nem holnap fognak rózsát venni neki az tuti. Mondjuk tuti szarik is rája. Mélytengeri. Elmentem megvenni az aznapi második napszemüvegemet Lackóhoz a boltba, mert az elsővel nem voltam elégedett. Igaz, hogy kb. egy ebéd árába került. Legalább Pankának tetszik, mert el is tiedölte. Próbáltunk zenélni, de aztán felbasztam az agyam és abbahagytuk, majd lementem Gabózni a szörfbe, ahol Gábor pulzusa emelkedette a kritikus érték fölé. Miután kihordta lábon a harmadik infarktusát, hazameneteltünk. Közben még kielemeztünk pár problémát. Közte az 5vös gimi kérdését is két tanár ismerősömmel. Nem szeretnék belefolyni, mert az észérveket általában anyázás követi, de szánalmas, amit a pedagógusnapon műveltek a tanárok. Nem a szándék, hanem a tudatlanság és a butaság az, ami elszomorit. A gyerekek meg szajkózzák, amit oltanak beléjük a tanárok. Na mindegy, úgysem én változtatok rajta. Csak igy szinte szégyellem, hogy abba az iskolába jártam.
Szombaton voltam Maglócán kerti partin. Maglóca nem túl nagy, viszont olyan nyugalom van, hogy kb. egy évig is el tudtam volna viselni az ottlétet. Köszönet innen is Emőkének. Meg Pannak is a navigációért. Volt rendes úszómedencében sörözés, grillezés, evésivás, gitározás, sokatnevetés, nagymelegbenalvás, szürcsögésreébredés, délelőttinapozás, lósimogatás, gaykutyapornó, pancsolás.
Vasárnap délután meg kibicikliztem apám 30 éves járgányával a Szörfbe Krisztiánnal dumálni. Apám biciklije remek. Csak üvölt, ha fékezni akarnál, plusz mindenféle kiskosár és azonosithatatlan dolog van rajta. Valamint egy összeszigszalagozott első lámpa. Ezen ül Mesti, fülében a fülhallató (kétszer nagyfékezés az autók miatt, amiket nem hall) és egykézzel kormányoz és suhan. A másik kezével vezényel a rockzenekarnak és boldog. Hosszúlépést iszik sokat és hazafelé mégjobban vezényel és még boldogabb.

Címkék: zenés részegek politikás sportolós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr35501172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2008.06.03. 12:42:47

Emöke kért meg h tegyem ezt fel a nevére,mert ö béndzsa, szaszóval:
Emőke (13):
Helló,itt Maglóca szépe !tetszik ez a blogos dolog....azé a gaykutyapornó nekem is meglepi volt,az nem volt betervezve ,spontanitás Gyuri azóta csak alszik,pihen,akkorát teljesitett Nektek !azért gyakrabban jöhetnétek Maglóca fele,hátha sikerül benépesitenem D.....további szép napot :Mőő

Meglóca szépe személyesen 2008.06.03. 12:46:43

most megy:Dnem is vok bendzsa!
süti beállítások módosítása