A harmatzsiráf

 2008.06.19. 09:37
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy harmatzsiráf. A hajnali nap előtt született. Harmat volt a füle, a farka, de még a füle is. Ez a harmatzsiráf nem nőtt nagyra, nem érte el a finom leveleket a fák magas ágai között. Pedig mindennél jobban vágyott rá. Azóta vágyott rá, hogy egyszer megtudta, hogy milyen finomak. Mások mutatták meg neki. Akik elérték a leveleket. Dobáltak neki néha egy-két falatot. Aztán egy gyönyörű hajnalban, amikor lustán napot ásitott a láthatár, nagyon összeszedte magát, kinyújtózkodott és már-már majdnem elérte a leveleket. Boldogság öntötte el, hogy mindjárt megkóstolhatja a legfinomabb csemegéket. Ekkor volt egész életében a legboldogabb. Időközben teljesen előbújt a nap és a harmatzsiráf felszáradt a picsába.
Fel a fejjel! Na. Most pedig egy videó Stukkernak, valamint Stukker ajánlásával mindenkinek:

Címkék: mese gondolkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr96528512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levike 2008.06.20. 08:59:53

igazan jo ez a video sokat dobott a reggelemen...foleg ha arra gondolok hogy 50 ev mulva en is igy fogom szetruni a tottyedt seggeteket! :))))
süti beállítások módosítása