Büldögöt

 2008.07.21. 13:20

Kb. most lett egy éves ez a blog. Tipsitapsi. Én meg kicsivel több. Voltam efotton is. Minőségi karszalagok, vizesblokkok használhatatlanok. Megint egymillió olyan dolog volt, amit vagy illemtudóan elhallgatnék inkább, vagy nem is emlékszem, vagy mind a kettő. A lényeg, hogy nagyon jól éreztem magam. Ráadásul nem is vertek agyon, megmaradt elvileg minden cucc, kivéve a pénzt. Kicsit fáj a pockom. Majd ha nem a munkahelyemen ülök, akkor megpróbálok pár dolgot leirni. Olyan messze volt már az a péntek.

Valamikor negativ látogatottsági rekordot döntöttünk hétvégén. Gondolom minden kedves olvasó EFOTT-on volt.

Köszönettel mindenkinek mindent,

Dr. Komodó Sándor, született Sárkány Irén

Címkék: ünnep részegek megőrülés

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr74577979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimmi · http://www.jimmi.hu 2008.07.21. 20:08:41

Szombat délután gondoltam, hogy majd meglátogatlak megint, de addigra már piroslapot kaptál. De nem baj, mert mindenféle kedves emberekkel találkoztam, akik nagyon ittak éppen.

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.07.21. 21:46:48

Sajnos hamar kiállítottak. De utána visszaengedtek még sokáig. Csak két perces eltiltásom volt. Nagy szerencséd volt, hogy találtál valakit, aki kedves is és iszik is. A nagy többség üvölt és iszik. Vagy tigrisbukfencel.
süti beállítások módosítása