Takaritonooooo

 2008.12.13. 10:29

 Ugy kinyalom ma ezt a kuplerajt, amit alberletnek nevezunk, hogy csak neztek. Egyebkent olyan problemaval szembesultem ismet, amit nem lehet a szonyeg ala soporni. Tudniillik eltunnek a fehernemuim. Nem tudom, hogy milyen manok raboljak el oket, de nincsenek meg. Zokni egyszeruen nincs. Csak ezen a nyaron vagy hat-het par zoknit vettem. Volt, amit hordani sem tudtam, mert beszippantotta valami fekete lyuk. Otthon Jutka kimossa, vagy en nem tudom, mit csinal vele, de nincs. Egyszeruen nincs meg. Itt Pesten sincs. Gondolom nem valami nonel hagytam, mert kalandnak csufolt egyejszakas tortenetek mar idejet sem tudom, mikor tortentek utoljara. Persze nem rinyalni szeretnek, de tenyleg nem masik helyen hagytam. Anyukamnal nincs. Otthon nincs. A mosasban nincs. Andris nem hordja. Hol vannak a zoknijaim? Kifejezetten van olyan, amit megvenni orom volt, mert szeretem oket es nincs meg. A budospicsaba. Mondjuk a multkor ugyanezt gondoltam par polomrol, amit meg junius elejen vettem, aztan a mult honapban kaptam meg oket Zolitol egy kocsmaban Pesten. Majd neha megkerdezek veletlenszeruen embereket, hogy "Te Pista, nincs nalad zoknim?" Hatha lesz. Tudom, hogy eszmeletlen mennyisegu penzt basztam el ebben a honapban, raadasul tegnap elofizettem a Guitarport online-ra, egy teljes evre, de ma valoszinuleg megnezek valami zoknidiszkontot. Kabatom mar van a kovetkezo tiz evre. Sapkam is, amig el nem hagyom. Farmert kellene vennem, bar az is van, de olyan hulyen megyek, mint egy orangutan es kitergyesodik. Az meg csunya. Micsoda egy pojaca lettem. Hehe.

Címkék: vicces csak a napom albis

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr65820244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hugedli 2008.12.13. 14:51:28

a zoknijaid valószínű valahol arra lehetnek ahol az enyémek partyznak nélkülem.Viszont nekem minden bugyim megvan.asszem.:D
süti beállítások módosítása