Boldogok

 2009.01.02. 21:19

 Boldogok, akik sárga lámpák fényénél bámulhatnak a szállingózó hóba, mert régi szerelmek első, titkos csókja jut majd az eszükbe. Boldogok, akik a mámor perceit a barátaikkal idézhetik meg, mert nem érzik magukat egyedül. Boldogok, akiknek van egy kiskutyája, mert a világ összes jóindulata elfér a szemeiben. Boldogok, akiknek van egy kiállhatatlan, idegesítő családja, mert a hibákat is lehet szeretni. Boldogok, akik azt látják az élet ajándékaiban, amit kapni szerettek volna, mert csak. Punktum.

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Címkék: ünnep gondolkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr75854110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maglóca szépe 2009.01.04. 13:14:27

a sezlonyról bemásoltam:igérem,mindent megirok,mindent ,mihelyt lesz időm rá.de közben eszembe jutott,hhhhhooogy....febr.7.én csinálunk apu tesójánál(szüleim 8án lelépnek páriszba) a kocsmában egy karaoke bulit(Melcsi is akkor lesz 25),ahova ezennel szeretettel meghivom a blog minden kedves tagjátt:)pontosabban:Panka,Zsa,Csillus,Csillus fiúMáté,Orsi,Afrodité,Anna(aki emiatt akár haza is utazhat Finnoból:-),Júlia,Júlia fiú,TT,Ramcsi asszonyt is szivesen látjuk,akár urastól is,de tod,kakit nem akarok keverni,rád bizom,csak tudd szeretettel látlak)igazi falusi szülinap lesz:-)van szuper karaoke gép.Nem beszéltem még Tata rettegetett alakjairól, alias Tomi,Mesti,Mesti hugi,perzse ő nem rettegetett,Ákos,Karesz..akit kihagytam,az csak a véletlen műve...addig még pontosítunk,de arra a hétvégére senki nem tehet semmilyen elfoglaltságot!!!!eskü???!!!:-)csak piát hozzon mindenki,más nem kell,kaját összedobunk.alvás Maglóca cityben
süti beállítások módosítása