Eszedbe jutott már?

 2009.06.12. 08:42

Eszedbe jutott már hálásnak lenni nagyon apró dolgokért? Nagyon picike dolgok és nagyon apró döntések változtatják meg az életedet igazán. Nem azonnal persze, de hirtelen azt fogod észrevenni, hogy minden sokkal jobb. Hálásnak lehet lenni azért is, mert rátaposnak a lábadra, mert például van lábad. Vagy eldönteni, hogy ma kézmosás után nem három papírral törlöm meg a kezem, hanem csak kettővel és örülni, hogy ma egy kicsit kevesebb kárt okoztam. A világ legszarabb napján, a legfárasztóbb reggelen is lehet úgy kinézni az ablakon, hogy ma csak nekem süt a nap. Vagy ma csak nekem esik az eső. Egyébként is szeretem az esőt. Szarrá ázni nyilván nem jó, de van valami egészen meghitt dolog abban, amikor odakint zuhog az eső, te pedig a meleg szobában olvasol.

Úúúúú, mit nem adnék, ha egyszer jól pofánköpnének!

Címkék: öröm gondolkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr841180380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pyro-Lacko · http://detoxikalo.hotband.hu 2009.06.12. 16:03:21

lehet hogy már olvastad vagy láttad a filmet, vagy csak hallottál már róla, de azért ajánlom a Titok c. művet :) mindkét formában tökjó dolog :)
süti beállítások módosítása