Szájhabzás

 2009.12.16. 10:22

Habzik a szám. És nem, nincsen több türelmem. Amit a MÁV nevű intézmény művel, az egyszerűen több a soknál. 19 percnyire van Komárom Tatától. Mi a kénköves faszomat lehet ezen a 19 percnyi úton 15 percet késni? Mit? Leesett három centi hó, aztán megbénul az egész tetves ország közlekedése? 44600 Ft-ért meg lehet venni a havi bérletet, majd egy mocskos állomáson várni, hogy esetleg jön -e a vonat. Előreláthatólag. Hát a jó kurva anyátokat! Nem lehet rátok számítani, építeni semmit. Ma szerettem volna 9 órára a munkahelyemen lenni, mert így este hatig kell itt lennem. Mivel fél 10 után értem ide, ezért maradhatok fél hétig, ami azt jelenti, hogy a fél 8-as vonattal érhetek haza fél kilencre. Már ha hazaér addigra, mert tegnap vagy húsz percet álltunk Bicskén. Mi faszért, azt nem tudta meg senki. Ma fél nyolckor indult volna a vonatom, nyolc óra tíz perckor még Tatabányán voltam. A vonatban 50 fok, kint kis havazás, jó volt ücsörögni ott. Ha már van az a kibaszott hangosbemondó, akkor annyit röfögjetek bele, hogy mi vákuumcsomagolt herémért állunk!

Bárcsak ne lennétek monopolhelyzetben. Busszal járnék így is, ha a Volán egy harmincezres városból háromnál több járatot indítana Budapestre. Mondjuk az meg aztán a másik teszefosza, inkompetens, mongolidióta banda. Menjek kocsival? Vagy menjek ki az állomásra hamarabb? Még hamarabb? 

AZ ÉN IDŐMMEL NE BASZAKODJATOK. Azt nem tudjátok se megfizetni, se visszaadni.

Tolvajok vagytok.

Címkék: utazas gondolkozós abszurdisztan köcsögállatok

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr881601655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása