Szupcsiszerda.

 2007.08.15. 14:50
A mai napon meg nem voltam hajlando semmit dolgozni. Viszont Sacaval nekilattunk egy osztalytalalkozo szervezesenek. Remelem sikerul. Ha nem, akkor ott leszunk oten fiuk es berugunk.
Akost tegnap lefotoztak a Szigeten, illetve megtekintette a Hammerfall egyuttes produkciojat, de szerinte szar volt. Szerintem azert biztos nagyon tetszett am neki, csak fel bevallani, hogy mikor megerezte azt a foldontuli gyonyort a kis lelkeben, ami akkor ebred fel egy joerzesu lovagmetal hivoben, amikor meghallja a "harc on fajor, harc on fajor" refrent, akkor bizony raebredt, hogy o is femharcos es nem pank. Aztan nem volt rajta lancing es jott a szegyenerzes.
Ja, tegnap szereny masfel orat kesett a vonatom. Imadom a MAV-ot. Lassan minden masodik bejegyzesben valami altalam megtapasztalt keseru magyar tomegkozlekedesi valosagshowrol be kell szamolnom.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr99140664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása