Az Sátán hordái

 2007.10.10. 14:25
Ezen leirásban megtudhatjuk, hogy a pokol csábitó ördögei hogy néznek ki, hogyan lehet őket felismerni és hogyan tudunk ellenük védekezni.
A legfontosabb, hogy felismerjük a sátánt. Két alördög emlitessék most itt meg.
Ne képzeljük ám, hogy a csábitás ördögi teremtményei valamely szép asszonyi testben lakoznak, hanem pedig jóbarátokéban és felebarátokéban.

A csábitás első ördöge: Tamasus
Emberi formájában kedves, vékony fiatalembernek látszik. Harsány nevetése, állandó hunsut mosolygása megtéveszt bármely földi halandót. Erről még nehéz lehetne felismerni, hiszen könnyedén mondhatnók, hogy lám, a szomszédom Jákob is vidám férfi, mégsem ő Tamasus. Pediglen könnyedén előfordulhat, hogy egy reggelen felkelve Jákob testét megszállja Tamasus és mire Jákob észbekap, már a Dózsa kocsmában fröccsözik és pókerezik. Ekkor kezdi el Tamasus kifejteni legkártékonyabb hatását. Legmocskosb és legaljasb pokolbéli kedvtelése, hogy nem is az őt hordozó testet teszi főleg egyenlővé az Úr sivatagjaival, hanem a test barátaiéit. Tamasus ekkoron megszállva Jákobot, veszi Jákob mobiltelefonját és Jákob barátit is odarendelé. Akkoron teljesül be pokolbéli terve, mert Jákob barátit is magával rántja az ördög bibliája, valamint a tisztátalan alkoholizmus, bűzölgő, mély mocsara. Vigyázzunk tehát feleim! Tamasus nagyon veszélyes és nagyon nehezen felismerhető. Vigyázó szemetek barátitokra vessétek. S ha látjátok, hogy megszállta őket Tamasus egy röviditalnál többet ne igyatok vele, valamint vigyétek a városkapu elé, ott köveztessék meg.

A csábitás második ördöge: Karesianus
Karesianus sokkal veszélyesebb, mint Tamasus, mert nehezebb felismerni. A Tamasus által megszállt lélek bevalottan bünős dolgokat cselekszik, azonban a Karesianus egy jóbarát álszent köpenyét húzza magára, s alóla rángatja drótokon áldozatát. Nem is tudni sokat róla, csak annyit, hogy arrol lehet felismerni, hogy mivel nagyon rendszerető, ezért aztán az általa megszállt szerencsétlen flótás rendkivül sokat tisztálkodik, még a biblia által előirtnál is többet. Ezen kivül Karesianus rendkivóüli ital elleni állóképességgel ajándékozza meg áldozatát. Talán innen is lehet felismerni. Biztosak azonban csak akkor lehetünk a dolgunkban, ha unikumot viszünk neki és csak fintorogva issza  meg ezen nemes italt. Karesianus nem szereti.

Védekezzünk ellenük testvéreim. Ahogy a biblia is mondja.

"S kapcsoljátok ki celluláris telefonjaitokat, valamint az msn-t is felebarátaim, mert bizony a kisértés nagy lesz és mi gyengék vagyunk. Imádkozzunk az Úrhoz, hogy adjon elég erőt, s tartsa távol tőlünk ezen ártó szellemeket. Felebarátainktól is persze. Zsir" Mesti könyve 43.11.

Lécci Tomi, nem mondom meg a vének tanácsának! Csak egy héten ne 5 buliba kelljen mennem. Elkárhozom. Karcsi kérlek. Tudom, hogy nem hatódtok meg könyörgésemen ti kis genyák! :D
De legalább legyen lelkiismeret furdalásotok.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr32192317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B · http://bellatrix.blogol.hu 2007.10.10. 17:33:57

Én már csak mosolygok. :)

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2007.10.11. 13:26:02

Ezen nem mosolyogni kell, hanem sirni. De tegnap eros voltam, de nagyon. Vegtelen akaraterom legyozte a demonokat.

stukker 2007.10.11. 16:05:49

ma nem fog kis genya:D
süti beállítások módosítása