Most mán aztán hajnal.

 2007.10.23. 18:43
Azt hiszem szombatról írtam utoljára.
Vasárnap. Relics koncert, reccs. Egyébként kurva jó volt.
Hétfő. Kávéház. Reccs. Mindenféle pletykákon agyam felbaszása. A többiek rendkívül kerdvesen megvásárolták nekem a Becherovka készletet. Reccs. Reccs. Reccs.Valamikor éjjel elment az áram és a Vali nem adott italt. Emiatt mérgesek lettünk és elmentünk a mozi fölé, ahol adtak és megvert egy lány darts-ban. Utálok veszíteni. Mondjuk precíziós készségeimet az erkölcseimmel együtt hagytam el valamikor hat napja.
Ma tisztáztuk az agyfelbaszós pletykát, viszont a másik fél autójában maradt a cigarettám. Ezt isteni jelnek tekintem, mert amúgyis a stúdió miatt nem dohányozhatok, szóval akkor kezdjük most. Mint a teljes megjavulást. Mint alkoholista már nem tudok újat mutatni, szóval inkább az élet, meg a nagyképernyős tévé, meg a fűnyíró, meg a jelzálog. Meg a herooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiin :D

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr20205099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása