Nnna

 2008.03.11. 21:13
Mára elmúlt az agyfaszom. Reggel meglehetősen nehezen keltem, de ez most nem vette el a kedvem. Még az sem, hogy törölközővel a derekamon ücsörögtem a fürdőszobára várva. Hja, kérem, az élet egy doboz bonbon. Egyébként semmi érdemlegeset nem csináltam napközben. Munka után elindultam találkozni egy ismerősömmel, akivel megittunk egy teát. Ez már csak azért is esemény, mert eddig még sosem voltam teaházban és sosem ittam vaníliás teát. Bár az illata és maga a hely, valamint a társaság jobb volt, mint az íze. De azzal sem volt  probléma. Nem akartam bele túl sok mézet tenni, mert akkor meg az ízét nem érezném, csak az édeset.
Nem egészen ide tartozik, de lakótársaimnak most kellett elmondanom, hogy mi az a bukkake. Vagy ők az ártatlanság földi helytartói, vagy pedig én vagyok menthetetlenül romlott. A másodikra már egyébként is kaptam utalást az elmúlt napokban, szóval inkább az. Én inkább hívnám tájékozottságnak :) Bár itt jegyezném meg, hogy reggel észleltem, hogy megy a másik számítógép (ami nem az enyém) és gondoltam, hogy kikapcsolom, ha nem tölt. Aztán töltött. De nem ám a Bambi anyja visszatér 2-őt valamint nem is Halász Judit lemezt, hanem japán pornót. Tokió Hot.

Címkék: csak a napom

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr79376859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása