Kicsi mese

 2008.03.12. 20:15
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három legény. Ez a három legény egy legénylakásban lakott nagy egyetértésben lájk koszosmalacok.

A legnagyobb legény komoly férfi volt, az asszonyok versengtek a kegyeiért, ő mégis csak egy férfinevű nőt szeretett. Ez a legnagyobb legény mindig korán kelt, és korán is feküdt, szorgalmasan és keményen dolgozott, hogy boldoguljon és mindig mindent rendben tartott szépen. Szerették is a másik két legények és általában mindenki, kivéve, ha ivott. Ilyenkor nem volt ugyan duhaj, de mivel a asszonyok szerették csibészes mosolyát, ezért sok kellemetlensége támadott. Ez a legnagyobb legény volt a legszorgalmasabb legény a Földön.

A második legény szorgalmas deák volt. Ritkán hagyta el a legénylakást és olyankor járatlan utakon járt. Mindig és mindenből tanult. Ha este ment járatlan utakra, akkor másnap például járni. Roppantul sokat tanult, de sajnos nem vetette meg az ördög bibliáját sem és sokszor lelt rá a hajnal, ahogyan a sátáni lapokat fixírozva szopta nikotin anyánk keserű csecsét. De ez a legény még ebből is tanult. Ez a középső legény volt a legokosabb, akit a hátán hordhatott a Föld.

A harmadik legény trubadúr szeretett volna lenni, de sajnos a falu összes trubadúrállását már betöltötték és az összes trubadúradón nagyon populáris minnezengerek és lantosok és kobzosok és mindenféle csepürágók ontották az értékelhetetlen művészetet. Ezért a legkisebb, harmadik fiú szoftverfejlesztő lett. Úgy gondolta, hogy ha már ilyen szoros kapcsolatba került az IT technológiákkal, akkor megpróbálja interneten fizetni a számláit. Hörrr. Háárrrr. De mit képzeltél, jajj, harmadik, s egyben legkisebb fiú. Olyat nem lehet!
Így a harmadik legényt megütötte a guta. Valamint a Magenta színű telefontársaság kurvaanyját.

Azt azonban megjegyezném, hogy a forrás szerint az ügyintéző hölgy annyira kedves és aranyos volt, hogy rá nem vonatkozik az utolsó mondat. Nem tudom, mi volt ma veletek lányok. Egyszerűen mindannyian meseszépek voltatok és mosolygósak. Egy ilyen borús napon. Ki érti? Mindenesetre köszönöm. Valamint köszönöm szépen minden egyes nap. Még akkor is, ha nem írom ide. Köszönöm szépen.


Címkék: mese ideg

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr98378362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pankakirálykisasszony 2008.03.12. 20:40:29

Jorvelkám!

Sziszo · http://www.sziszo.blog.hu 2008.03.13. 09:43:09

Hörrr. Háárrrr! Okostojááááááás!
Akár csak Én :)

stukker 2008.03.13. 10:57:54

Tetszik ez az írás. Kapsz majd egy sportszeletet a hízelgésért.
Amúgy az ajtónkát szeliden lebegteti ez a kis pesti fuvallat. Arra keltem hogy tárva-nyitva minden, de sajnos maláj kurvákat nem találtam a lakásban.

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.03.13. 11:01:47

Konig. Kivulrol nem lehet becsukni, csak behajtani ugye. A malaj fiulanyok csak delutan mennek! :)
süti beállítások módosítása