Hujujjujujujujjj

 2008.05.02. 13:56
Voltam szerdán mulatni. Megbízott emberem Timi, már az elején elbukott. Az volt a feladata, hogy vigyázzon, hogy ne igyam el az összes nálam lévő pénzt és ne igyak rövidet. Már 9 felé csődöt mondott az egyikkel szegénykém. Egyébként jó este volt, de annak jobban örülnék, ha emlékeznék is. A képzeletbeli barátnőm leitatott, elitatta a pénzem nagy részét és lelépett egy menő gitárossal. Újabban részegen agresszív vagyok. Illetve nem is. Csak nem megyek el behúzott farokkal, ha beszólnak. Nem tudom. Biztosan a leszarommilesz nevű csodás új felfogásom következménye.
Teganp meg voltam RelicsLégió koncerten, ami kurvajó volt. Ott volt anyukám is, apukám is, ráadásul ittak is, szóval ordítattam nyugodtan. Jött a nagyonrégi volt barátnőm is a sájninyú barátjával, aki mellesleg a legeslegjobb barátom volt. Aztán ennek következtében igényem támadott némi vérivásra és rituális belezőszertartásokra. De szerencsére elhúztak. VÉRT. VÉRT. :) hehe.
Most megyek, mert találkoznom kell Tamással. Szép idő van. Ma is csudálatos napom lesz. eltűnt a bűntudatom. Megsemmisült. Valamelyik éjjel. Ezt ma megünneplem. Na és? Tanulok...

Címkék: kávé koncert részegek

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr47451028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andris 2008.05.04. 22:32:56

"Egy nő éjszakára,
egy cigi a szájba,
tíz hubi az agyba,
és hagyjál magamara!"
ennyi, amúgy minden nő ribanc, kivéve anyukánkat, meg a barátainkat+tesóinkat:)
süti beállítások módosítása