Gyilkos cápák

 2008.05.20. 23:44
Megmondom őszintén én jobbra emlékeztem. Még régen, egyetemi tanulmányaim közepén az volt a módi, hogy amennyiben valami hasonló csodával örvendeztetett meg minket a csigás kettes, akkor vettünk sört és szotyolát és megpróbáltuk kitalálni előre a forgatókönyvet. Az alap ugye az, hogy a gonosz polgármester/gyártulajdonos nem hisz a veszélyben/leszarja az ártatlanokat és a cápákat nem tudja kiirtani Ron Snejder/Kaszper Fandín. A négerek ugye azonnal felírhatóak a veszteséglistára. Ha szimpatikusak, akkor főleg. Őket könyörtelenül megöli a nagy fehér. Ma olyan cápákkal volt dolgunk, amik sejtjeiben oda nem való hormonok voltak. Gondolom ez tudományosan aztán baszottul megalapozott volt. Nekem nem rémlik a hormon helye a sejtben. Persze attól még Kaszperfandín észreveszi. Szegény cápákról kevesebb szó volt a filmben, mint vártam. Több volt a moralizálás, hogy most akkor szegény afrikai kisgyerekek élete árán megmenthető -e az emberiség a ráktól. Gonosz tudós, még gonoszabb olajcég. De sajnos nem hörögtek a cápák a víz alatt. Ez számomra nagyon nagy csapás volt. Meg nem is ettek a cápák hajót, meg komplett búvárfelszerelést sem, amit szintén nagyon hiányoltam.
Azt hiszem a második rész sokkal jobb. Ott már van hörgés. Meg génmanipulált cápák! Hoppá. Tengeralattjáró is van benne! De nem lövöm le a poént.
Ezen kívülmég nagyon szeretem a Kikbokszharcos 1-8-at, jó öreg Dondedragon Wilzonnal, meg az összes kígyósat. Boa 2. Zseniális. Megnézném azt az agytrösztöt, aki ezt kitalálta. Elképzelem a szituációt. Ülnek egy asztalnál. Gondol. Gondol.

- Te Bob! Itt ez a rakás pénz! Mit csináljunk vele? Mi lenne a legjobb befektetés?
- Csináljunk filmet. Az unokaöcsém aranyos gyerek, ő lesz a főszereplő, az egyik haverom meg megcsinálja a számítógépes trükköket. Van neki egy Kommodorja!
- Rendben. De korszakalkotó legyen! Amilyet még senki nem csinált!
- Miről szóljon?
- Hmm... hmmm
- Megvan. Szóljon egy bazi nagy kígyóról, ami öldösi az embereket.
- Igen! De a jégbe fagyva találják meg. Mert őskígyó! 150 méteres!
- Egy antiriszki kutatóbázison!
- Az antariszk te barom!
- Mindegy, mondd, hogy északi sark.
- Jó, szóval nagy őskígyó. Jégbe fagyva. A főszereplő olyan őslénybuzi. Joan, nézz utána, hogy hívják ezeket.
- Szinte kész is!
- Mi legyen a címe?
- Valami fantáziadús kellene! Mondjuk sarki lény! Sarki kígyó.
- Faszt! Legyen.... BOA. Szuperboa!
- Ja, a második rész meg lehetne GigaBoa.


Meg a Szupervulkán öcsém. Azt majd máskor mesélem el. Annál borzasztóbb nincs is.

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr15479687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimmi · http://www.jimmi.hu 2008.05.21. 14:00:48

- Béla, és olyat lehet, hogy miközben a háttérben felrobban a gonosz tudós őrült találmánya, akkor a főhős így ugorjon ki a rákos kisfiúval az égő helikopterből, és mire leesnek a földre, addigra dugja meg a nőt is?
- Lehet.

Gina 2008.05.21. 19:09:18

De van rosszabb! Pl. a "Pokoli tévétorony" vagy az "Atomjáték". Ez utóbbi megvásárolható a tacskóban nagyjából 1000 becses magyar forintért. Ne adjatok érte egy fillért sem! Szerintem ha simán ellopjátok, boldogok lesznek.

Lia 2008.06.04. 10:48:09

Mikor lesz már egy igazán jó "cápa" film??:P
Még az a pápaszemes tudós a rém barom sztorijával, és a két igen aktív hős szerelmes, viszonylag elment, de az már túl sok volt, hogy ez a szédült tyúk újra lemerült.:((((
-Siránkozó huginak jobb volt!!:PP
A végén, már csak a Megalodont sajnáltam!:PP
süti beállítások módosítása