Még mindig Gyilkos cápák.

 2008.06.04. 08:43
Vázolnám az alapszituációt. Adva van egy gonosz telekommunikációval foglalkozó, multinacionális cég. Ez a gonosz, multinacionális cég az óceán mélyén rejtőző törésvonalaknál húzódó árkokba rakja le a száloptikás kábelkötegeket. Főhősünk az egyik ilyen kábelnél búvárkodik (miafasznak?), mert hősies. Hősiessége ellenére nagyon keveset lát a vizben, mert a viz zavaros. Meglátja, hogy az egyik ilyen kábelt bizony széjjelrágták. Hogy, hogy nem, a kábelbe beakadva talál egy fogat. Közben a gonosz társaság kábelvigyázó búvárjai (egyébként nem tudom elképzelni, hogy a rákba kerültek oda) jól megijesztik őt is, meg minket is, mert mi meg azt hisszük, hogy jön már a cápa. Dramaturgiai mesterfogás.
Hősünk a cápafog képét és vele egy kérdést feltesz a www.vajonmilyencápafogaez.com-ra, amit másik hősünk rendszeresen nézeget. Másik hősünk egy nagyon pirosra kent szájú, nagy csöcsű, szőke paleantológus. (Egyébként minden paleantológus ilyen) Maximum 22 éves. Ennek ellenére doktor. Szóval meglátja a fogat a' interneten és nagyon megörül. Mert ez nem cápafog ám, hanem ez egy Megalodon foga! Megalodoné, ami sokszáz éve kihalt. De inkább több millió. Utánanéztem kb. 1.5 millió éve halt ki. Viszont lehetséges, hogy a mélytengeri árkokban még él! Ugye kezd összeállni a kép. A legjobb rész most jön. A cápák érdeklődését felkelti az elektromosság. Ezért rágják szét a vezetékeket. Itt azért picit megkérdőjeleztem a történetet, tekintve, hogy a száloptikai kábelekben fény továbbitja a jeleket, de sebaj.
A történet szépen haladt, egy kutyájával játszó balfaszt meg is evett a cápa. Főhősünk nagyon ideges. Ki akarja lőni. Közben a helyszinre utazott a nagycsöcsű és az nem engedi, mert tudományos érdekek és blablabla. De hősünk rendithetetlen. Pisztollyal rá is lő az éppen a strandot rohamozó óriáscápára. Mondtam már,  hogy 25 méteres? Ugye, hogy nem. Aztán sok vér, meg jajongás következett, de sajnos nem tudom, hogy mi történt, mert kimentem fogat mosni. Azt hiszem megevett egy csónakra való, olyan csónakkalhúzható ejtőernyőzős palit, meg az ejtőernyős luvnyát. Ezek után derülnek ki a turpisságok. Megkeresik főhősünk ismerősét, akit nemrég rúgtak ki a gonosz telekommunikációs cégtől. Ő otthonról feltöri a cég számitógépeit és mondom mit csinál. Miután feltörte a gépeket, mert ő hekker. Kb. 60-70 éves manusról van szó. Feltörés után a kompjuterek általában kidobnak egy input mezőt, hogy aszondja: Keresés. Ide irja be a veterán hekker, hogy "vezetőségi akták". Meg is talál mindent és kiderül, hogy a gonosz igazgató már rér tud a cápáról, de ő inkább a pénzt szereti, mint a tájékoztatást. Első világháborús Kevinmitnikkünk felháborodik és cirkuszt csinál.
Ezek után elmennek megkeresni a Megalodont. A Megalodon megtámadja a hajót természetesen és amikor a nagycsöcsű lemegy a fegyveréért a hajó gyomrába, akkor be is hatol a hajó belsejébe. Természetesen betörni be tudja a hajó oldalát, de pont addig tudja csak benyomni a fejét, hogy ne érje el a lányt. Közben jön a hős és nekiesik bézbólütővel a fejének. A lány sikolt. A cápa semmit nem csinál, csak 30 fokban mozgatja a fejét jobbra és balra, miközben ütik, tátva a szája és hörög. Vagyis morog.

Itt kapcsoltam ki és nekiálltam inkább Csáth Gézának. Azért jó lenne tudni mi lett a vége, nem? Kárpótlásul egy klip:

Címkék: tévé vicces szarfilmes

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr45502665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AndiBandi:d 2008.06.04. 11:59:57

Mesti,Te miért kínzod magad ilyen filmekkel?:D

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.06.04. 12:51:00

En szeretem :) Kivancsi vagyok az elkeszites mogott levo motivaciora. Sosem talalom meg.

Lia 2008.06.04. 16:21:27

AndiBandi!

Bocsi, hogy felelek én is, de én azt válaszolnám:
A "Remény" miatt!!:))
Mint a magyar focinál!
Leülök nézni, hogy hátha mi nyerünk!
Tehát, ezért nézem pl.a cápás filmeket is, hogy hátha jó lesz!:))
De tegnap, tökre kiborultam, attól a szőke ribanctól, és a képtelen hajó nyelő "Megalodontól"!!::(((

Levike 2008.06.04. 18:19:35

Mesti te egy szeni vagy..Miert nem keresel fel egy Tv ujsagot hogy filmelozetest irhass nekik....

Andris 2008.06.04. 21:47:13

Áhh nekem a cápás filmekről már csak ez jut eszembe: www.movieshark.com/
süti beállítások módosítása