Dolfi

 2008.06.05. 15:00
Akik akarták, azok tegnap este DolfLungdrennel tölthették az estét. Én Tamással és Zoltánnal töltöttem a koraestét a BEAC pályán, remélem, hogy ma is lesz lelkierőm a dologhoz. Viszont jövő héten kedden ismét lesz DolfLungdren film. Egyszerűen nem birom megemészteni a gondolatot, hogy a csigás kettes ilyen szinvonalú filmeket tűz műsorra. Bár nyilván a bamba konzumidiótáknak ez tökéletesen megteszi. Sajnos ebben nem voltak szörnyek és egyetlen DondödragonVilzon sem, szóval nem néztem. Viszont mielőtt fellélegeznénk. Tegnap kaptam a belsős információt egy szinkronstúdióban dolgozó úriembertől (igaz, hogy közvetve), hogy náluk hegyekben állnak a hasonló filmek. Mindenki készüljön a Páfrányember, a Gyilkos bizbaszok, az Öldöklö öklök, valamint az Atom/pusztitó/szuper/véres  vihar/vulkán/viz/emendemszcukorka támadására kedd esténként. Remélem leadják a mutáns denevéreset, meg a kormány által kifejlesztett, titkos harci, repülő piranhásat is.

Címkék: tévé szarfilmes

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr30505186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karcsiakirály · http://www.bodybouncer.com 2008.06.05. 16:14:59

és/vagy a Cickóbaszás 8-at.

Andris 2008.06.05. 16:42:44

B+ Karesz hozz már egy ilyet jövő péntekre! Egyszerűen ki kell próbálnom, hogy hasznosítható ez a színpadon gitározás közben:D és készülök a Cickóbaszás 8-ra! végre valami normális műsor...

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.06.05. 21:57:19

Meg a Lefety Lóránd, a jó ölebet is. Azért lehet, hogy megérné írni egy levelet is nekik.
Karcsi, hozz neki egy szopóálarcot is :D

Gina 2008.06.10. 21:54:15

Most is megy egy Dolfi, ráadásul Dobó Katával. Nagyon jól kidolgozott párbeszédekkel, jelenetekkel és karakterekkel. Eszembe is jutott, hogy biztos rajonganál, bár szörny sajnos ebben sincs.

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.06.11. 07:44:28

Sajnos a heten nem neztem televiziot meg futballmeccsen kivul. Viszont valamikor sort keritek most mar a Baranyok harapnak cimu baranyos horrorra. Van benne baranyember is.

De hogy Dobo Kata mit keres ott? Azt tudom, hogy egyszer volt Sztivon Szegal felesege, de megoltek a gaz, rossz emberek. Kb. az eleje focim vege elott.
süti beállítások módosítása