Pakolas

 2008.10.27. 23:02

Kibasztam mindent a szobambol, ami nem kellett. Az osszes volt csajaimtol kapott plussallat, udvozlolap es mindenfele apro bizbasz, amire eddig vigyaztam. Este het fele mar a szerelmesleveleim pattogtak a kalyhaban, pontosan a ballagasi szalagjaim mellett. Tettem elemet az oramba. Evek ota nem ment. Mint ahogyan en sem sehova. Kidobtam egy csomo ruhat. Megy a Voroskeresztnek. Elhajitottam az osszes felesleges cd-t, cd tokot, regi programokat, szar filmeket, szar zeneket es kidobtam az osszes fiokombol mindent, amit amigysem hasznalok. Kabelek, regi penztarca, kepek, rossz radio, elromlott mp3 lejatszo, kesztyuk, sapkak. 

Kitakaritom az eletem. Meg par resze hatravan, de a legnagyobb reszet, azt tegnap kidobtam. Egy ket eve cipelt demont. Kaptam levegot. Semmi nem lehet most mar rossz. Meg a rossz sem lehet rossz. Annyira nem lehet rossz, mint amilyen volt. 

Címkék: ünnep

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr2735481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B · http://bellatrix.blogol.hu 2008.10.28. 12:16:05

Őszi nagytakarítás-hullám? Lehet nekem se ártana, hátha megtalálnám a telefonomhoz tartozó cuccokat...

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.10.28. 23:31:36

Olyasmi. Es semmit nem kerestem. Pakolj, az nagyon jo. A munka eluzi a negativ gondolatokat :)

B · http://bellatrix.blogol.hu 2008.10.29. 11:47:15

Ne is mondd, délután megyek dolgozni. De ott inkább csak gyűlnek.
süti beállítások módosítása