Bukott diák

 2008.11.12. 10:49

Andráska ötösre államvizsgázott tegnap. Valamint a diplomavédése is ötösre sikerült. Ezúton is gratulálunk. Több szempontból is örömteli volt a tegnapi nap. Először is az albérlet maradéka, a meglehetősen aluliskolázott Tomi (eszem a szívét a kis érettségijével) innentől teljesen más társadalmi réteghez tartozik. A két konzult kiszolgálja és támogatja. Természetesen mindezt azért, mert megélhetési adócsalóként és pókerkirályként tengeti a mindennapjait és tegnap is valami olyan mennyiségű eurót nyert, hogy azért nekem kb. két hónapig kell.... khmm dolgozni. Hajrá Tomika. Egyszóval. Ennek örömére, már négykor hívott, hogy hol vagyok, mert már isznak. A másik örömteli dolog az volt, hogy befejeztük Gabóval a Pilinszky versek közül az első négynek a gitárfelvételeit. Borotva öcsém. Mark Tremonti szerű gitárhangzást választottunk. Örültök, mi?

Kilenckor lementem a sátán kocsmájába, ahol az albi két társadalmi rétege cserélt eszmét, eszméletlen mennyiségű whisky és nagyon részeg Orsi társaságában. A bevonulásom alatt már Zámbó Jimmy szólt és az egész beszélgetésünk alatt folyamatosan. Elsősorban Andrisnak a Bukott diák című örökzöld és az egész kocsmának a Gudbájmájláv, amit mi kísértünk csordavokállal. Szerencsére fél tizenkettőre annyira be voltak töltve a fiúk, hogy hazamentünk.

Ma meg baszki, másodszor akartak megbüntetni a buszon. Mert nincsen a bérletemhez bérletigazolvány. Jön a krokodil, aszondja legyetek bélbetegek, aztán nekiáll kötözködni. Értem én, hogy igaza van és köszi, hogy mégsem büntetett meg. De akkor is. Mi a patás ördög kénköves valagáért kell bérletigazolvány, miért nem jó, ha mondjuk beleírom a személyi igazolványom számát? Most menjek fényképészhez, csináltassak pénzért (jó, 200 Ft, de akkor is) igazolványt, ami egy újabb fényképes, számos lófasz, ráadásul nem fér bele a tárcámba. Mitől nem jó a személyi? Na mindegy. Akkor sem veszek. Adrenalinjunkie vagyok :D

Címkék: ünnep zenés napi zene részegek csak a napom

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr10764871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stukker 2008.11.12. 13:47:14

Majd amikor nekem 2 diplomám lesz, akkor aztán fogtok kapni, persze ha egyáltalán még szóbaállok veletek.:)

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.11.12. 15:33:08

Ne aggódj, mi szóbaállunk Veled majd akkor is. Szépen mondjuk majd, hogy egy sajtburgert és egy light kólát legyen szíves. :D:D

orssssssss 2008.11.12. 17:56:06

nem voltam nagyon részeg!!! csak egy pöppet, jóóó???
süti beállítások módosítása