Mese

 2009.01.04. 16:06

 Egyszer még nagyon ronald régen, a messzi észak, földrajz szak felé, volt egy ember. Ez az ember nagy és nemes volt ésatöbbi. A sörfai erdőben lakott és az volt a neve, hogy RobFogadó MindenelismerésemD. A társát pedig, aki nagyon leértékelt áron adott el mindeféle dolgokat a pórnépnek a hatalmas szuperpiac hálózatában, Lidl Dzsonnak hívták. Békében éltek volna itt, ha nem lakott volna a közelben a szavatosságát vesztett gonosz SörHa. Mármint romlott. Hehe. NemAzÉnFelsőruházatom első embere volt, amíg a felsővezetés a szent földön/földért harcolt. A gonosz SörHa elvette a szegény emberek minden pénzét és odaadta a gazdagoknak. Azaz magának. Nem igazán izgatta, hogy hónap elején jön az adó, meg már kétszer elvitték az elsőszülött leányokat. Nagy hóhányó volt. Nem úgy szószerint, mert havat sosem hányt. Mármint nem szószerint havat hányt, hanem amúgy. Mindegy. Aztán egyik nap, RobFogadó MindenelismerésemD és Lidl John megfingatták keményen és jól rossz lett neki utána. Vége. 

Majdnem Lidl Ricsárdot írtam. Most pedig visszafekszem aludni.

Címkék: mese vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr34857118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Panki 2009.01.04. 16:53:42

MORMOTA! sztem te most az ivászatot alvással helyettesited!
A Lidl Ricsárd meg baromira ott van:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDNAGGGGGYON!:)

Hugedli 2009.01.04. 23:39:02

köszi,gyakorlatilag annyira röhögtem hogy amit másfél óra alatt magambapréseltem közgázanyag tuti elveszett:D
süti beállítások módosítása