Nálunk? Mi?

 2009.07.09. 10:31

Nálunk van szélsőjobboldal? Nálunk? A jó kurva anyátokat. Hát ez a nemzet fogadta be ezer éven keresztül az összes üldözöttet. Nálunk erős a szélsőjobb? Ezt nem tolerálja Európa? Nézzünk már körül. Nyelvtörvény Szlovákiában? Miről beszélnek ezek? Félmillió magyarnak nincs joga először magyarul megszólalni az orvosnál, mert megbüntetik? És ez? 

Slota kis nyilatkozata

Miről beszél ez? Direkt provokál? Vagy mi? Kinyílik az ember zsebében a bicska. Hogy a szomszéd gyerek meghúzza a hajam, aztán teleordítja az utcát, hogy én vertem meg őt. És én meg üljek kussban? Nevetséges. Ki a felelős azért, hogy ez az elmebeteg telekürtölheti a sajtót a hazugságaival? És ki fogja felelősségre vonni ezért? Itt az egymillió ombudsman országában szerintem senki. A nagy Ojrópa Únióban? Az emberi jogok fellegvárában, Brüsszelben? Nem hinném. Persze, ha nálunk kétszáz barom karlengetve végigmasírozik Pesten, akkor az egész ország rasszista. Máshol meg legitim parlamenti pártok vezetői csinálhatják ugyanezt szóban? Nemár.

Címkék: politikás abszurdisztan köcsögállatok

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr611235874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása