Kabaré

 2010.02.11. 08:24

index.hu/belfold/2010/02/10/zsidok_deportalasa_miatt_perlik_a_mav-ot/

Itt és most szeretném beperelni a Volga és Kalasnyikov autógyárat, amiért aljas, üzleti megfontolásból segédkezett több ezer magyar ember kitelepítéséhez, agyonlövéséhez. Természetesen érzéketlenség pénzről beszélni ilyen borzalmak kapcsán, de a bíróság csak pénzbeli kártérítést tud nyújtani, ezért követelem, hogy fizessenek nekem egytrillió-csillió Ft-ot, amiért sosem ismerhettem meg a dédszüleimet. 

Ezzel párhuzamosan szeretném beperelni a székesfehérvári törököt, aki megneszelte, hogy a tatai vár kapitánya nagynénilátogatóba ment Neszmély környékére és elfoglalta a várat, ezzel beláthatatlan érzelmi veszteségeket okozva nekem.

Valamint szeretném beperelni a történelmet, amiért rendkívül sok alkalommal lábbal taposta ezer éven át ezt a nyomorult országot és amiért nekem azonnal szétrobban a fejem az igazságtalanság és az ilyen nyilvánvalóan, gondosan kiszámított, erkölcstelen pénzéhség és gyűlölet láttán.

Sosem védtem még meg a MÁV-ot, de ez vicc. Szerencse, hogy vannak olyan emberek, akik a hatvan éve tartó gyászukban ráérnek arra, hogy kilenc évig kutassák, hogy kit lehetne még megfejni.

Címkék: ideg gondolkozós politikás sportolós abszurdisztan elneolvasd köcsögállatok

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr581748542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PHAndris 2010.02.11. 13:38:25

Emiatt most nagyon náczi leszek, de mindenki szánjon rá 1 órát az életéből, hogy ezt végignézi:
www.youtube.com/watch?v=Uwg2FwN9SNo
Továbbá Magyarország német megszállása 1944. március 19. Tehát amikor elméletben a MÁV vagonokat biztosított a deportáláshoz, akkor a náczikok már a spájzban voltak. Melyik szerencsétlen vasutas f*sz mondta volna azt az SS Hauptmann-nak, hogy bocs, de nem adunk?! Golyó, és heló; jöhet a következő.
süti beállítások módosítása