Lacika tankol

 2007.08.03. 12:59
EFOTT 2007.

Az utolso utani napot, azaz az hazautazast szeretnem megosztani magammal, amig meg emlekszem ra.
Azzal kezdenem, hogy ugye Pista velem aludott egy satorban, mert az ovet, ami meg az elso vilaghaborubol maradt rank, nem sikerult felallitani egy roppant kepzett mernokokbol allo hordanak. Ennek aztan nagyon orultem, mert mire visszaertem a satorhoz, Pistam a kozepen szendergett, majdnem olyan jo illata volt, mint egy zsak rothadt fokhagymas csirkebelnek. Aztan miutan bejutottam, elkertem tole a halozsakomat, amit elorelatoan maga ala teritett, hogy ne nyomja annyira az a franya Anyafold. Ja kerem, a luxus. Szoval elvettem tole es kifinomultan erdeklodtem, hogy ugyan takarodna -e a vervoros satanfaszaba a sajat felere. Erre azt vetette a szememre, hogy : Nhrrooo. Majd fingott. Budoset. Ezzel a kis vitank le is zarult, mert elajultam.
Masnap reggel mar egesz koran a kelo nappal keltem es azt hittem, hogy meseszep nap virradt rank. Pista meg alszik. Kb. a tusolas utan kezdtem rajonni, hogy nagyon nagy baj van . Ugyanis kis testem apro jelzeseket kuldott, hogy megsem kellene egy hetet kompletten vegigvedelni, mert urifiu ilyet nem csinal. Szoval valami hihetetlen masnapossagbol fakado halalvagy kezdte el gyotorni a szivemet, illetve ha pontositok, akkor szethasadt a fejem. Megkerestem Lacikaekat, kozben megcsipett egy darazs, meg a Pistit leadtam, lemerult a telefonom, love semmi, cuccok osszerakva. Nagy nehezen elindultunk Debrecenbol, miutan osszeszedtuk Lacika asszonyat illetve edesdeden csivitelo kishugat... Es akkor jott a legjobb resz.
Elindultunk az autopalyan, ahogy a nagykonyvben meg vagyon irva. A napfenyben furdo sztradan kezdetben jo hangulat uralkodott, majd hozzavetoleg 100 km megtetele utan, mar mindenki kezdett picit elszenderedni, csak neha hasitott bele a csendbe Lacika kishugicajatol egy fejhangu "Salala", majd valaszkent Lacika asszonyatol egy irtozatos hangereju "Csicseeeriiiiiiii". Jelen sorok iroja, ezekben a pillanatokban sokszor emelte a tekintetet az egre, a Mindenhatohoz fohaszkodva csendesen beketuresert.
Betertunk egy benzinkutra. A tortenet szempontjabol, illetve az en szempontombol fontos, hogy vettem asvanyvizet. Lacika teletankolta a kocsit, nem gatyazott, fizetett, aztan mar robogtunk is. De. Itt jon a csavar. Illetve a lampa. A szerviz, tudniillik. Elkezdett a gepjarmuben vilagitani valami szervizlampa. Nem tudom mi az, de igy hivjak. Onjelolt karosszerialakatos, gepjarmuszerelo kispajtasom Karcsika rogvest meg is allapitotta, hogy vilagit es az rossz. Ezt Lacika is bolcsen nyugtazta. Telefonalas apunak, leallosavban leallas. Lacika tudatara ebredt, hogy dizel uzemu szemelygepkocsinkba bizony... mindenki nagy banatara benzint tankolt. Karcsi mondta, hogy o is erre gondolt, mert ert a motorokhoz.

    Hazafele
drama egy felvonasban

Szereplok: Lacika, sofor, autoszerelo
               Betti, neje
               Kitti, Lacika huga, a Csicseri
               Karcsi, a feka felesegbaszo, alkoholista
               Mesti, anonim alkoholista, masnapos.
               4 szetgyurt, kedves ember

Szin: Az M3-as autopalya, Pest fele halado sav, oldalt egy auto, Mesti, Karcsi mellette allnak a korlatnak tamaszkodva felmeztelenul napszemuvegben, Betti az anyosulesen, Kitti hatul hentereg. 40 fok. Arnyek nincs. Lacika elindul futva vissza a benzinkuthoz. Betti ideges. Karcsi es Mesti 30%-kal lazabbak, mert dohanyoznak. Betti cigijebol.
Egy auto all meg mellettuk. Kiszall a negy szetgyurt.

1. szetgyurt: - Segithetunk valamit sracok?
2. szetgyurt: - Ja.
Karcsi, Mesti: - Nem koszi, benzint tankoltunk dizel helyett es tele es huu, ba'zzeg es   ocsem. Hahaha. Szomba. Laci ma el, mi meg jaaa. Kepzeld vazze ez volt velunk efotton. Meg amaz is.
Szetgyurtak: - Hahahaha!

Mindegyik szetgyurt kezeben sor. Cigaretta is akad. Megallnak pihenni es trecselni. Mert trecselni jo.

2. szetgyurt: - Hallod, nalunk meg nem hiszed el, mit csinalt ez az allat!
Mesti(kerdon): - Nna?
2. szetgyurt: - Sokkoloval sokkolta a herejet, hogy ebren maradjon vezetes kozben!
szetgyurtak es Karcsi, Mesti: - Muhahahaha.
3. szetgyurt: - Eloszor csak a veget merte, de aztan nekibatorodott.
Mindenki pusztul.
szetgyurtak: - Kertek sultkrumplit? Mekkdonaldzos, mi mar nem birjuk megenni.
Mesti: - Igen.
Elveszi.
Teli pofaval tomi magaba es vadlon kerdez.
Mesti: - Kecsap nincs?

Mindenki kacaraszik.

1. szetgyurt: - Te, ne mondjuk el nekik? Ugyis mindegy, ugysem ismerjuk oket! De mondjuk el. Szoval mi kurtunk EFOTT-on. Marmint ugy ertve, hogy ketten egy not. Egy satorban, mikozben kint a biztonsagi orok eligazitasa zajlott. Kintrol csak bekiabaltak, hogy vagy negyvenen nezik a satrat, ahogy dulongel.

Pusztulat.

Karcsi: - Es szep volt a csaj?
1. szetgyurt: - Aaaaaa. Dehogyis.
2. szetgyurt: - Mondjuk a szeme az szep volt...(kivar) Na jo, az se volt szep.
                     Tudod, olyan, mint a szaro pincsinek!
Karcsi(miutan magahoz tert a nyeritesbol): - Sracok, nem tudtok adni nekunk egy sort?

A kovetkezo benzinkutig elvontatott minket egy rendkivul onzetlen brigad valami 5000 Ft-ert, amit ezuton is koszonunk nekik, majd oda mar kijott a szerelo bacsi es leszivtak vagy mit csinaltak a benzinnel es tankoltunk es mar suhantunk is haza. Bogarfalva viszont elpusztult. Felnyalta egy hangyasz.

Egyebkent meg minden tisztelem a fiuke, hogy megalltak es elbeszelgettek velunk. Lacika autoja megjavult, elunk, ha legkozelebb Ti robbantok le, viszunk Nektek sort, meg talan vicces kis torteneteket is...

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr16131434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása