Télszag.

 2007.10.31. 17:55
Az előbb voltam kint a teraszon cigarettázni. Nincs még hat óra. Sötét van. Télszag van. Édesapám csodás kazánja finoman cizellálja az eljövendő telet ígérő hideg idő illatát. Tele az udvar falevéllel. Valamint nincs itthon senki. Az egész napomat alvással töltöttem eddig. De azt hiszem visszafekszem, mert képtelenség elviselni magamat egyedül. Még gitározni sincs kedvem. Bár ez a téma most különösen bosszant, mert most per pillanat nagyon nem tartom magam semennyire ebből a szempontból. Roppant idegesítő.
Ráadásul a hugom kibaszott nyula elrágta a hajnyíró gépnek a vezetékét, ami azt eredményezi, hogy a már bozótvágóval sem vágható borostámtól illetve kalózkapitányos szakállamtól ma sem tudok megszabadulni. Remek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr75214486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B · http://bellatrix.blogol.hu 2007.11.01. 23:09:03

A nyúlnak szőrösen jössz be.

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2007.11.02. 00:11:53

Apukám nem örül, hogy nem döglött meg a nyúl. Sok vele a gond. Már sikerült megberetválkoznom a nyúl ármánykodásai ellenére is.
süti beállítások módosítása