TUDÚ

 2008.04.09. 13:55
Egyszerre kellene csinálnom egy csomó mindent. Irnom kell egy új listát, mert a szilveszteri fogadalmas listát már majdnem kipipáltam teljesen. Lássuk csak mit tartalmazott a szilveszteri lista.

Le fogok szokni a dohányzásról. Ez megvan. Le fogok államvizsgázni. Ez is kipipálva, ráadásul nem is lett rossz. Életem gatyábarázása. Úgy érzem, hogy ezzel is megvolnánk. Volt még olyan, hogy zöld teát fogok inni. Ezt olyan napi kettővel teljesitettnek érzem. Volt még a megtanulok gitározni. Ez folyamatban van, de nem megy olyan gyorsan.

Most azonban egyszerre tört rám, hogy mennyi mindent is akarok csinálni. Meg szeretnék tanulni kottát olvasni. Nem olyan kibogarászósan, mint ahogy most tudok, hanem rendesen. Meg szeretnék tanulni zongorázni. Mondjuk ez sem két nap lesz. Át szeretném tanulni az angol nyelvet és szerezni egy felsőfokú nyelvvizsgát. Németül megtanulni. Megint. Az összestöbbi nyelven is megtanulni. Ősztől indul egy posztgraduális képzés, ott szerezni még egy mérnöki diplomát. Rászoktatni magam a futkosásra, vagy bármi már aerob sportra. Aikidozni akartam még régen, de Sztivönszegál megijesztett, szóval azt nem. A második diploma után venni a bátorságot és beiratkozni az ELTE-re fizika szakra. Aztán jöhet az egyiptológia. Közben elolvasni minden könyvet.

Azt hiszem ezeket a célokat dekomponálni kell, hogy átlássam és meg tudjam valósitani mindet. Ha esetleg meg nem jönne össze, akkor hadd foglalkozzak egész nap a zenével, úgy, hogy meg tudjak belőle élni. Tehát mondjuk nem aluljáróban játszani Piramis számokat.

Meg közben összevissza elutazni mindenhová.

Kihagytam a "lehetőség szerint megdugni minden nőt", de az nem annyira magasztos, mint a többi. Meg teljesithetetlen is. Mondjuk attól még törekedni lehet rá. Vagy inkább valahonnan jöjjön egy, akiben meglátom az összeset...

Címkék: zenés gondolkozós csak a napom

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr91418348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stukker 2008.04.09. 14:31:15

Pár kiegészítés:
-mosogatni
-takarítani
-sört hozni tominak
-szemetet levinni
-éjszaka olvasni
-tomikát masszírozni

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.04.09. 14:36:47

- Majd mosogatok magam után. Magad után Te.
- Tegnapelőtt, felporszivóztam és kinyaltam a fürdőszobát. Nyalj be csontig.
- Sört hoztál tegnap. Ha megittad, akkor sajnálom.
- Szemetet a Bandi viszi le. Nem tudom, miért.
- Majd, ha nap közben dolgozol, akkor olvasok veled éjszaka. Kecseg.
- Tomikát megmasszázsolja a csaja. Vagy az én csajom.

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2008.04.09. 19:08:45

Bandi mindig későn ér haza és törődött. Nem kérünk tőle ilyesmit. Meg ő mindig házimunkál. Most is kékítőt old a lábvizében.
süti beállítások módosítása