Penteki csendes

 2009.01.09. 19:03

 Meg csendes, meg nem tettem meg. Faj egy kicsit a fejem. Gyozkodom magam, hogy nem kell semmitol felni. Aztan ha nagyon magamba nezek es meghallgattam okosan a sajat monologomat, akkor mindig megtalalom azt a reszem, amelyik azt mondja, hogy nem is elsz... Nevetsz, sirsz, orulsz es idegeskedsz. Foleg az utolso. Vagy az lehet, hogy mindig elfelejtem, hogy mennyiszer erzem magam jol. Menni szeretnek be a barataimhoz. Meginni valami italt, nevetni, cigarettazni es elfelejteni, hogy letezik holnap. Nem tudom, hogy mi lenne a jo. Barmit megtehetek. Akarmit. Gondoljak jo elore? Vagy hagyjam ott a picsaba a munkahelyem es menjek el akarhova dolgozni, ahol adnak annyi penzt, amennyi az ennivalora eleg es gitarozzak egesz nap? Vagy kulfold? Legalabb valamit hadd fejezzek be. Egymillio kis tervem van, de egy sem a hudenagykarrieremmel kapcsolatos. Valamit meg kellene tanulni. Amit szeretek. Legalabb egyvalamiben jonak lenni. Ugy igazan. 

Nem lehet ennyi az egesz. Volt egy ember. Elkezdett felretenni, meg maniakusan vigyazni az egeszsegere, karriert epiteni, megteremteni maganak mindent, amire a kornyezete szerint szuksege volt. Aztan egyik nap, amikor meg az egesz terv sehol nem tartott, de mar joideje kuszkodott a dologgal, mindent felaldozva a celok oltaran elutotte egy villamos. Tudjatok mit mondott? 

A faszomba.

Allitsatok meg a foldet picit. Kiszallnek. Elegem van az adokbol, a tevefilmekbol, a globalis felmelegedesbol, az australopitecus-ok kutatoibol, a kinai nagy falbol, a vallasokbol, a biofiszfaszos joghurtokbol, a markas farmerombol, a szupermarketekbol es a dvd lejatszokbol.

Ki talalja ki, hogy mi lesz ma? :)

Címkék: részegek gondolkozós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr99867938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ShiningG · http://agicalondon.blog.hu/ 2009.01.09. 21:55:16

Szerintem itt a hangsuly ezen az apro reszleten van: "amire a kornyezete szerint szuksege volt". Ne azert, es ugy elj, amit, es ahogy masok azt elvarjak.
Ha ott akarod hagyni a munkad, es van egy biztos uj hely, ahol egyelore az alapszuksegletekre elegendo penzt megkeresed, es legalabb jol erzed magad, tedd azt.
Ja, es azt eldonteni, hogy mit is szeretnel baromi nehez. De ha vegre megtalaltad, akkor el ne engedd. Meg akkor se, ha masok ugy gondoljak, hogy maskent jobb lenne neked.

Sziszo 2009.01.10. 13:37:35

...És italozott meg cigizett a barátokkal. Egy darabig gondolt a holnapra, egy olyan cég tervezésében, ami egy idő után magától is működik...Aztán ivott még egy kicsit, és már nem gondolt a holnapra: Egy picit megállítottuk a földet :)...

m0rrI$ 2009.01.10. 16:03:11

mocskosul megállítottuk a földet tegnap:)
megint.
mindenki egy buliban volt, de különböző, párhuzamos dimenziókba csúsztunk az egész este félpercenként megnyitott féregjáratokon (értsd: sör,meggy) keresztül.

stukker 2009.01.10. 17:30:22

Szerintem jó volt a tegnap. Együtt voltunk jó páran, szóval nem bánok egyetlen forintot sem ami elősegítette, hogy berúgjunk. Mert azt se bánom. Árpikának gratulálok, alias Gézának.:)

stukker 2009.01.10. 17:31:26

ja akkor te ma is iszol?:D
Nekem ennyi elég volt a hétvégére, ja ti meg zenéltek Pesten...

mestahh · http://mestahh.blog.hu 2009.01.11. 11:39:02

Nem ittunk szombaton. Legalabbis rovidet nem, az meg ugy nem ivas. Kicsit leeresztettem a faradt gozt, koszi mindenkinek a kedves szavakat :)
süti beállítások módosítása