Levél a MÁV-nak

 2010.06.24. 08:41

Ezt a levelet küldtem az imént a MÁV-nak. Kíváncsi vagyok, mit válaszolnak.

Tisztelt MÁV-START!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a tárgyban említett vonalon immár harmadik hete állandóan késnek a vonatok. Természetesen tudom, hogy ezt Önök is tudják, de szeretnék hangot adni annak az elkeseredettségnek és csalódottságnak, amivel minden reggel és néha este is meg kell birkóznom. Nem arról van szó, hogy nem tudom elviselni, ha néha késik a vonat pl. 5 percet. Arról van szó, hogy a  rengeteg apró késés órákat vesz el az életemből, amit a vonaton kell töltenem és nem tudom tartani magam a megígért időpontokhoz, hiszen semmi sem garantálja, hogy odaérek vonattal. Havi 49 000 Ft-ot költök vonatbérletre. Ezért a minimum az lenne, hogy ha késik is a vonat, az nem rendszeres. Ez a harmadik hét és ma reggel fordult elő először, hogy időben érkezett a vonat Tatára és majdnem időben érkezett meg Kelenföldre. Tegnap este viszont majdnem egy órát késett a Keletiből 18:38-kor induló gyorsvonat, így tökéletesen lehetetlenné téve a programot, amit a napomból maradt nagyjából két órára terveztem.

Nem akarok senkit hibáztatni, csak szeretném jelezni, hogy rendkívül elégedetlen vagyok a szolgáltatás minőségével és ha lenne más szolgáltató, vagy bármilyen más lehetőségem eljutni Budapestre, akkor soha többé nem utaznék Önökkel.

Ettől függetlenül szeretném azt is megjegyezni, hogy a vonalon dolgozó kalauzok rendkívül kedvesek.

üdvözlettel,
Mester Balázs

Más. Tegnap voltam squasholni Jimmel. Most nem jött senki más és egy órán keresztül csak mi játszottunk. Az eredménye az lett, hogy ugyan nem vagyok hulla és nincs izomlázam, köszönhetően a kimagasló edzettségi szintemnek, de az egyik csatlakozó a lábamban eléggé nyikorog. Szerintem kevés volt a kenőanyag. A héten ma még azért nekifutok a két körnek, mert a háromnak mennie kell július elejére, hiszen a hosszabb távú célom a minimaraton végigfutása. Nem feltétlenül augusztusban, de az a táv lenne a cél. A közelebbi célom az Öreg-tó. Ez nemsokára meglesz. Ez fix. Egyelőre heti 10 km körül járok, ami elég szegényes teljesítmény, de amint fel tudom magam tornászni az elfogadható kétkörös időre, úgy nekivágok a háromkörös kocogásnak és akkor ez is nőni fog :) Jihá. Eddig nagyjából mínusz három kilónál járok majdnem két hét alatt. Még hátravan legalább 11. Kemény menet lesz, az tuti és az EFOTT sem fog sokat lendíteni a dolgon, tekintve, hogy nem valószínű, hogy egy fitnesszguru tanácsai fognak a szemem előtt lebegni minden reggel.

Címkék: budapest utazas sportolós

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr1002105680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerticske · http://gertik.blog.hu 2010.06.24. 22:44:53

A MÁV-nak írt leveleddel egyetértek. Érdekes, Nyugati-Szeged maximum 5 percet késik, és azt is nagyon ritkán.
Aztán, ha gondolod eljárok Veled kocogni, idén szeretnék minimaratonozni. Viszont van valahol még edzés-tervem is direkt hosszútávú futóknak kidolgozva. Majd szólj, ha aktuális.:)

Pyro-Lacko · http://detoxikalo.hotband.hu 2010.06.25. 13:02:36

hajrá! :)

nekem válaszoltak a Volánosok a levelemre :P igaz úgy 1,5 hónap múlva :)
süti beállítások módosítása