MÁV válasz

 2010.07.19. 12:45

Tisztelt Mester Balázs!                                          

 

Köszönettel vettük a 2010. június 24-én, Társaságunk részére elektronikus úton tett bejegyzését. Megkeresésére az alábbi tájékoztatást adjuk:

 

Az Ön utazásának napján, 2010. június 23-án, a Budapest-Keleti pályaudvarról menetrend szerint 18.38-kor induló, Tata állomásra 19.38-kor érkező 9208-as számú járat, forgalmi szakszolgálatunk naplózott adatai szerint 45 perc késéssel érkezett az Ön célállomására. A menetrendtől eltérő közlekedést az 1-es (Budapest – Győr) vonalon bevezetett ideiglenes sebességkorlátozás, továbbá a vontatójárműnél jelentkező üzemzavar okozta. Az elmúlt hetek időjárása okozta károk miatt csökkentett sebességgel közlekednek a szerelvények a Budapest – Győr – Hegyeshalom, vonalon. A vonatok közlekedésénél 10-20 perces késések előfordulhatnak. A korlátozásokról folyamatosan tájékoztatjuk utasainkat hivatalos honlapunk, illetve a média útján. A késésért szíves elnézését kérjük.

 

A különböző forgalmi akadályok mielőbbi elhárításában és a közlekedés zavartalan lebonyolításában aktívan közreműködik, az erre a feladatra létrehozott üzemirányitói szolgálatunk, de minden esetben az utasok biztonságát az eszközök és létesítmények megóvását tartjuk elsődleges szempontnak, az esetleges kisebb-nagyobb késések felvállalásának árán is. A vonatkésésből eredő kellemetlenségek miatt még egyszer kérjük szíves elnézését.

 

Megkeresését köszönjük. Reméljük, hogy a megélt nehézségek ellenére a jövőben is megtiszteli Társaságunkat bizalmával, és akkor elégedett utasaink között üdvözölhetjük.

 

 

Itt szeretnénk jelezni, hogy Társaságunk az írásos Ügyfélszolgálat színvonalának emelésében érdekelt, így munkánk színvonalát érintően is kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére. Kérjük, amennyiben ideje engedi, értékelje Ügyfélszolgálatunk tevékenységét. A kattintással elérhető űrlap kitöltése két percnél hosszabb időt nem vesz igénybe. Segítő együttműködését előre is köszönjük. 

Címkék: utazas

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr392160846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m0rrI$ 2010.07.19. 20:02:39

leírták azt amit te.de legalább válaszoltak.

kenobi 74 2010.07.19. 20:49:52

Baszki,ez nagyon kemény:)Annyira tudtam,hogy egy ilyen megmagyarázós válasz lesz:)
süti beállítások módosítása