Nem létezik

 2010.03.11. 14:30

 hogy ezt következmények nélkül meg lehetett tenni ezzel az országgal. Lehet, hogy demagóg, de ezek csak számok. Mindenki következtessen saját maga.

www.youtube.com/watch

Címkék: budapest gondolkozós politikás

A bejegyzés trackback címe:

https://mestahh.blog.hu/api/trackback/id/tr681831367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PHAndris 2010.03.11. 17:10:05

Kicsit féligazságnak érzem a videó egyes részeit. Kezdve azzal, hogy csak és kizárólag az mszp az oka mindennek. Ott a töketlen szdsz, aki a koalíció ellenére hagyta cserben őket az 5%-ával, ami mára 0-ra olvadt. Ott a tisztelt ellenzék, akivel egyszerűen képtelenség produktív munkát végezni, amit ők természetesen választásokkor ki is használnak. Az autópályával nem vitatkozom, ott mutyizás megy. A bkv azért egy rakás szar többek között, mert úgy nem lehet szolgáltatást fenntartani/fejleszteni, ha a felhasználók töredéke fizet csak érte. Szóval nem védek én senkit, mert ebben a politikai elitben egyik sem jobb a deákné vásznánál, csak az egyik cukrozva kínálja a szart, a másik sózva. Hiányzik a tenni akarás, a számonkérés és a közös munkára való hajlam. A számokról pedig ez a politikai elit tehet unblock.

kenobi 74 2010.03.12. 23:52:19

Nem...Ahogy a Vona mondta:algopirynnel nem lehet lábat növesztetni senkinek....

Gina. 2010.03.13. 12:39:07

...mondjuk kicsit erős a végén a "kormányra fogni" a dohányosok, cukorbetegek meg rokkantnyugdíjasok számát...
Sőt, kapják be, mert nekem meg romlott a szemem, a nagyapám leesett a létráról és a kaktuszom is kiszáradt!
No de mindegy, gondolom, nem a tárgyilagosság volt a lényeg, hanem a "hatás".
süti beállítások módosítása